Lapot indítanak Gyurcsányék

2015. december 16. 09:32

Havi-kéthavi rendszerességgel megjelentő folyóirat indítását tervezi a Demokratikus Koalíció. A hírt megerősítette Sebián-Petrovszki László, a DK pártigazgatója is, de további részletekkel nem szolgált – írja a hvg.hu.

2015. december 16. 09:32

A hvg.hu értesülései szerint havi-kéthavi rendszerességgel megjelentő folyóirat indítását tervezi a Demokratikus Koalíció pártcége, a DÉKÁ Kft. A cég már fel is vette tevékenységi körei közé a „folyóirat, időszaki kiadvány kiadását”. A hvg.hu értesüléseit megerősítette Sebián-Petrovszki László, a DK pártigazgatója is. További részletekről, mint például hogy ki lesz a lap szerkesztője, vagy lesz-e online verziója, ugyanakkor egyelőre nem nyilatkozott.

Gyurcsányék egyébként nyáron már próbálkoztak lapkiadással, ám a Nekedkészült címmel megjelnt ingyenes havi lap csupán egy kiadást élt meg – írja a hvg.hu.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2016. október 14. 16:07
Lapot indítanak gyurcsányék? Vicclapot vagy mesekönyvet? Ezekre a komolytalan dolgokra van csak kapacitásuk....
írmag
2016. október 08. 22:19
Nevezd el magadról, legyen tök filkó. Meglátod a sipisták kapkodni fogják. (Esetleg, éhes proletár)
tango47
2016. augusztus 01. 13:03
Még egy uniós megbízás, és már TV-t is vehet nekik a jószívű Altus.
bini
2016. június 12. 23:42
Ez a mszp-nek a legkinosabb, mivel nem vették komolyan, hogy Böszme cicus a baloldal vezéreként akar visszatérni és ehhez az első lépés a Parlamentbe való visszatérés 14 után. Házmestery teremtette meg ennek lehetőségét az összefosással. Böszme már lezsirozta Bajnaival és a nemzetközi támogatói köttel (USA-EU ballibek). hogy Böszme marad és a röbbiek az általuk gtündolt csapatok magukra maradnak. Megjegyzendő, hogy a fidesz fígyelmeztetette az mszp-t arra a lehetőségre, hogy Gyurcsány célja a baloldal átvétele, de ezt nem vették komölyan, merz nem láttak az oruknál tovább. Ezek után megétgemlik a sorsukat, mivel ahogy észleljük egy ME multal Brüszel és az EU-ban Ő számit pozenciális támogatottnak, mivel a Politika szinpadán ezek a játékszabályok. A poziciók felülírják a normalizásokat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!