A Fidesz nőképe pont olyan, mint a muszlimoké, akiktől féltik Európát

2015. december 17. 19:40

Tőlünk, a Nők a feminizmus ellen mozgalomtól sokan arra számítottak, hogy kritikátlanul elkezdjük védelmezni Ákos és Kövér mondatait.

2015. december 17. 19:40
Kiss Heléna

Mi egyaránt kritizáljuk a feminizmus túlkapásait és az ilyen bunkó szexizmust. Az arany középutat, a higgadt normalitást képviseljük.

1. Az Ákos és a hozzá hasonló hímsoviniszták azt mondják: a nő helye a konyhában és a szülőszobán van.

2. A feministák azt sulykolják, hogy minden nő versenyezzen a férfival, építsen karriert, különben el van nyomva. A főállású családanyaság pedig valami nevetséges és szánalomra méltó dolog.

3. Mi, normalitáspártiak azt mondjuk, hogy mindenki az ambícióinak megfelelő életutat válassza. Aki vállalkozni akar, vállalkozzon. Aki családanyaként képzeli el a kiteljesedést, az pedig szüljön sok gyermeket anélkül, hogy emiatt megvetés vagy nevetség tárgyává tennék őt a feministák.

Úgy lesz szép a világ, ha mindenki a saját útját járhatja, ha mindenki azt csinálhatja, ami kielégíti őt és boldogságot okoz neki. Senkinek nincs joga beleszólni, hogy egy adott nőnek mi jelentse a legmagasabb rendű kiteljesedést. Mindenkinek egy élete van ezen a földön, egy esélye van a boldogságra.

A feministáknak nem kellene a családon és a gyermekvállaláson gúnyolódniuk, az Ákos-féle hímsovinisztáknak pedig nem kellene a karriert építő nőket megvetniük.

Akik az ákosi mondatokat tapsolják, ők egy maradi értékrendet képviselnek, amit már Európa régen meghaladott. Mi nem kívánjuk követni őket ebben.

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2015. december 19. 10:48
Ákos NEM! hímsoviniszta, hanem a családját szerető 4 gyermekes édesapa. És bizony jól látja a dolgokat. Mi lenne, ha megkérdeznél egy vezető beosztásban lévő nő gyermekeit? Vajon hány órakor hozza el az oviból, iskolából a gyerekeit? És, ha nem ő akkor ki? Mennyit foglalkozik velük és mennyit a vállalat ügyeivel? Stb.
Morgen
2015. december 18. 12:20
Holnaptól ezek a nők legyenek férfiak, aztán ne szüljenek gyereket, a francot sem érdekli.
hitlerke
2015. december 18. 12:19
A cim nem is, de a véleménye a cikk írójának tettszik. Ákos nem tartozik a kedvenceim közé,van pár jó száma,oszt annyi... ami elszomorit az a sok hülye,(vagyis TI !!!) akik ölik egymást az egyik vagy a másik véleménytábor közül, aztán nem veszitek észre hogy birkák vagytok !!! Ennek van igaza,annak van igaza,miközben a politikusok és a pénzemberek, tulajdonosok azon röhögnek kik tudnak több állatot maga köré gyűjteni.....
adam
2015. december 18. 11:40
Kedves Helénke! Remélem sohasem kell megtapasztalnod, mekkora csacskaságot sikerült a címben leírnod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!