Disznóöléses advent Felcsúton: egymilliárdért vesz földet Mészáros Lőrinc

2015. december 07. 09:00

Disznóöléssel egybekötött adventi vásáron járt előző vasárnap a Népszabadság Mészáros Lőrinccel. Az évente egyszer megrendezett felcsúti eseményen a polgármester azt is elmondta: egymilliárd forintért szándékozik földet vásárolni az állami árveréseken.

2015. december 07. 09:00

„Ez egy disznóöléssel egybekötött adventi vásár” – magyarázta Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester a falunap különleges jellegét. A Népszabadságnak elmondta, hogy ő továbbra sem tartja magát oligarchának, habár az földárveréseken egymilliárd forintot szán állami földek vásárlására. Az összes Alcsútdoboz környéki földet meg akarja szerezni.

A nehezen megszólaltatható felcsúti polgármester kijelentette: a cégei nem indulnak közbeszerzésen és nem is igazán ismeri az új, a miniszterelnök vejére tett utalással „Lex Tiborcz” néven emlegetett törvény részleteit. „Az nem bűn és nem bűncselekmény, ha valaki valakinek a rokona, ez egy adottság, amin nem tud az ember változtatni – fogta rövidre a témát Mészáros Lőrincz.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. december 08. 10:45
Mocskos, tolvaj, hazaáruló zsideszbolsi maffia
Tintamin
2015. december 08. 08:36
"Az Orbán-kormány a családi gazdaságok oldalán áll." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
választópolgár
2015. december 08. 02:52
Hofi: Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak.
Birkaisztán
2015. december 08. 00:16
rosszkutya [Hozzászóló kiszűrése] 2015. december 7. 16:48 3 1 @feritekeri Sokadjára ikszelsz ki. Hagyjad, "demokrata" Kommunista zsideszes kutyából sose lesz demokratikus szalonna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!