Először repült nyilvánosan a Fradi Sas

2015. november 01. 11:52

Egy igazi sast reptetett a Fradi a Vasas elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt. A meccset a Fradi nyerte 5-1-re.

2015. november 01. 11:52

A szombati FTC-Vasas bajnoki meccs előtt először repült nyilvánosan a Fradi élő kabalaállata.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál azt mondta: „Nagyon vártuk már a Fradi Sas első hivatalos repülését, ami egy igazi show-nak számít majd, Magyarországon hasonlóra még biztosan nem volt példa. Először a Laziónál találkoztam hasonlóval, de a Benficánál vagy a Crystal Palace-nál is ilyen élményt kapnak a szurkolók, mostantól pedig a Fradi-drukkerek is átélhetik ezt. Egy olyan gyönyörű, rendkívül erőteljes és dinamikus állatról beszélünk, amely méltó lesz 116 esztendős klubunkhoz. Szombattól új taggal bővül tehát a Fradi-család, reméljük, hogy minden drukkerünk nagy szeretettel fogadja majd a Fradi Sast.

A meccset egyébként a Fradi nyerte 5-1-re.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. november 02. 08:26
Úgy tudtam, hogy a Fradi sasok zöldek! :)
heep
2015. november 02. 07:16
A meccs után a mérkőzés legjobb fradi játékosának a sast választották?
Ígymegyez
2015. november 01. 21:52
Jó sok néző volt, tömve az új stadion, nyereséges lehet. Szegény szirtinek semmi keresnivalója sincs ott. Mondjuk ő csak a kaja miatt ment, szart a Fradira egy hígat.
még fokozza
2015. november 01. 18:53
Kell valami élmény a szerencsétleneknek aki meccsre jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!