Négyezer-hatszáz menekült lépte át csütörtökön a határt

2015. október 09. 08:29

Illegális határátlépés miatt majdnem négyezer-hatszáz ember ellen intézkedett a rendőrség csütörtökön.

2015. október 09. 08:29

Tiltott határátlépés miatt csütörtökön 4583 embert fogtak el a rendőrök – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság péntek reggel a police.hu oldalon.

A rendőrség a napi összesítőjében azt is közzétette: embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt két-két büntetőeljárás indult – írták.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. október 09. 14:00
Buzi Flinkeinstein-Habony propaganda: "A hazát meg kell védeni!" Csütörtök: legalább négyezer-hatszáz vadat engedett be az országba a kormány. Jól megvédték ma is! CSAK A FIDESZ(DSZ)! CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA ! CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Armuth
2015. október 09. 13:28
Egy magyar négy évet élt menekülttáborban - Ezt írja: http://www.intervallum.hu Karikatúrát is csinált Merkelről.
Learten
2015. október 09. 10:12
"Illegális határátlépés miatt majdnem négyezer-hatszáz ember ellen intézkedett a rendőrség csütörtökön." Nem értem én ezt. Illegális határátlépés után nem bűnöző? Mitől menekült? Menekül a büntetés elöl??? Vagy ezentúl aki benyögi hogy menekült akkor büntetlenül mindent megúszhat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!