Üdvözölte a zsidóságot Orbán Viktor

2015. szeptember 10. 14:31

A közelgő zsidó újév alkalmából fejezte ki jókívánságait a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnökéhez intézett levélben csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök. „Most, hogy Európában egyre nehezebb megvédenünk határainkat, különösen fontos, hogy összetartozásunkat és közös alapjainkat megerősítsük” – fogalmazott a miniszterelnök.

2015. szeptember 10. 14:31

Levélben fejezte ki jókívánságait a közelgő zsidó újév alkalmából a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnökéhez intézett levélben csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök. A levelet a Mazsihisz honlapján tették közzé

„Most, hogy Európában egyre nehezebb megvédenünk határainkat, különösen fontos, hogy összetartozásunkat és közös alapjainkat megerősítsük” – fogalmaz zsidó honfitársaihoz intézett levelében Orbán Viktor. „Ahogy a teremtés történetében a Mindenható megáldja és megszenteli a hetedik napot, úgy a naptári évben is kiemel és megszentel bizonyos időszakokat” – említi meg, újesztendei jókívánságait fejezve ki a magyarországi zsidó közösségnek.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2015. szeptember 10. 16:38
Így van, mindig jóban kell lenni velük.
kjkj945
2015. szeptember 10. 16:16
Miért nem kéri meg őket építsenek olyan kerítést, mint palesztinában?
Türelem
2015. szeptember 10. 15:50
Megnyugtató, hogy Orbán Viktor a MAZSHISZ, a magyarságot naponta nácizó, fasisztázó itt élő zsidóság agresszív, magyargyűlölő része helyett is felelősséggel közelít a nemzet jövőjéhez. Orbán ne törődjön azzal, hogy a hálátlan zsidók ennyire utálják, gúnyolják, mindez csak őket minősíti, itthon és külföldön egyaránt. A velünk közösséget vállaló, országunkat, közös és eltérő kultúránkat egyaránt megőrizni szándékozó, reményeim szerint többségi zsidóságnak szívből kívánok minden jót. Ne hagyják magukat megtéveszteni saját farkasaik által, a magyarság döntő hányada értéknek tekinti az együttélést.
Bokros Birka
2015. szeptember 10. 15:46
Azért én egy ilyen szélsőségesem kirekesztő egynépi vallást nem igazán üdvözölnék. Bár Orbán mondta azt is már, hogy a zsidók Isten ajándékai, de aztán megnéztem "Istenek a fejükre estek" című filmet és rájöttem mire gondolt. Szerintem, amit zsidó fesztivál alatt műveltek kirekesztés gyanánt, nyugodtan mi is visszaadhatnánk az Isteneknek az ajándékukat, mert csak viszályt és ellenségeskedést szít az ajándékuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!