Meg fogjuk találni a módját, hogy kikényszerítsük a nyugodt nyugdíjas éveket

2015. szeptember 16. 11:22

Az Alkotmánybíróság döntése hátterében egyértelműen az a fideszes szándék áll, mely a férfiakat halálukig kívánja dolgoztatni. A Jobbik nyugdíjas özvegyasszonyok helyett megbecsült nyugdíjas házaspárokat szeretne.

2015. szeptember 16. 11:22
Sneider Tamás

Noha az Alkotmánybíróság mai döntése az emberek akaratát semmibe véve az Alaptörvénnyel ellentétesnek nyilvánította a Férfiak 40+ néven ismertté vált civil kezdeményezést, mely a Jobbik programjának is hangsúlyos pontja, nem mondunk le célunkról. A döntés hátterében egyértelműen az a fideszes szándék áll, mely a férfiakat halálukig kívánja dolgoztatni.

A Jobbik úgy véli, a hölgyekhez hasonlóan a férfiakat is meg kell illesse az a jog, hogy egy ledolgozott életet követően nyugalomban, párjukkal élvezhessék életük hátralevő éveit. A Jobbik nyugdíjas özvegyasszonyok helyett megbecsült nyugdíjas házaspárokat szeretne Magyarországnak.

Ezért a Jobbik az Alkotmánybíróság döntésének alapos áttanulmányozását követően megvizsgálja, hogyan nyújtható be a kezdeményezés olyan formában, hogy abban a Fidesz által delegált alkotmánybírák se találhassanak kivetnivalót. Ha pedig a kormányváltásig sem sikerül kikényszeríteni ezt az emberileg méltányolható természetes igényt, akkor a Jobbik kormányra kerülve első intézkedései között fogja megvalósítani azt.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacipaci
2015. szeptember 16. 17:38
Balfasz.
kjkj945
2015. szeptember 16. 15:42
S ne tom Csak azt mond meg a felosztó kirovó nyugdíjkasszát miből töltöd fel?? Amíg erre nincs megfelelő válaszod, jobb ik ha csendben maradsz.
várúr
2015. szeptember 16. 15:31
"A jobbik kormányra kerülve..." Sok neked a biciklikormány is Snájder, te snájdig ősmagyar. Tisztelem-becsülöm a hazai svábokat, de a hazaffyas jobbikban egy kicsit sok van belőlük.
realista
2015. szeptember 16. 15:19
Az AB döntésnek most lelkesen tapsoló Fidesz fanok már nyilván nem érintettek a témában, lévén a fő Fidesz bázis a nyugdíjasok között van. Na meg a cigányokat sem nagyon érinti a téma, mert a 40 év munkaviszony életük végéig sem jön össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!