Lázár: Nem vagyok egy lemondós típus

2015. szeptember 21. 18:51

A Miniszterelnökséget vezetői miniszter hétfőn Rogán Antal kabinetfőnöki kinevezése kapcsán leszögezte: nem egy lemondós típus. Úgy tűnik tehát, sikerült tisztázni a feladat- és felelősségköröket Rogán Antal és Lázár János viszonylatában. Sőt. Lázár azt is mondta, hogy sikeres párost fognak alkotni Rogánnal.

2015. szeptember 21. 18:51

Nem vagyok egy lemondós típus” – nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn újságíróknak a Parlament épületében azzal kapcsolatban, betölti-e a posztját azt követően is, hogy Rogán Antal a Fidesz leköszönő frakcióvezetője Orbán Viktor miniszterelnök politikai kabinetfőnöke lesz. Mint mondta, az ezzel kapcsolatos megbeszéléseken világossá tette, mást nem szeretne, csak azt, hogy ha változnak a személyi feltételek, akkor a felelősségi viszonyok tiszták legyenek.

Kijelentette: Rogán Antal tudására, felkészültségére a miniszterelnöknek szüksége van. „Ez nem egy választható kategória”, a döntéssel egyetért, és maximálisan támogatja a miniszterelnököt – fűzte hozzá. A kormányfő ehhez meg tudja teremteni azokat a munkafeltételeket, amely számára és Rogán Antal számára is ideális a munkavégzéshez – folytatta. Olyan megoldás született, amely mindkét félnek megfelelő lesz – jelentette ki.

Kérdésre megjegyezte: Rogán Antallal – akit munkatársának nevezett – együtt fog dolgozni, de nem lesz a beosztottja. „Sikeres páros lesz” – jegyezte meg.

Rogán Antal a Fidesz múlt szerdai velencei frakcióülése előtt jelentette be, hogy október 1-jétől a kormányfő politikai kabinetfőnöke lesz.

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sainteve
2015. szeptember 22. 10:44
Miután mindenki annyit ér, amennyi pénze van, így nincs kedve innentől kevesebbet érni emberileg. Érthető.
oskar
2015. szeptember 21. 22:12
Ennyit erről: Lázárt el tudom képzelni Magyarország miniszterelnökének de Rogánt aligha.
Tintamin
2015. szeptember 21. 21:50
Két nagyon szimpatikus ember, akiknek a sitten lenne a helyük, ha jogállamban élnénk......
Sulammit
2015. szeptember 21. 21:18
Páratlan páros. Jó lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!