Így segítenek a menekülteknek a budapesti civilek

2015. szeptember 03. 09:47

Hatszáz ebéd, 2000-2500 szendvics készül el naponta a menekülteket segítő közösségi konyhán.

2015. szeptember 03. 09:47

Július eleje óta szállítanak ételt a pályaudvarokon várakozó menekülteknek egy Bérkocsis utcai közösségi konyháról. A civilek gyógyszerrel és orvosi ellátással is igyekeznek segíteni a menekülteknek.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. szeptember 03. 11:36
Hazudozás helyett a magyar lakosságot 'tájékoztatni' kellene az aljas FIDESZ szándékokról! Mi lesz itt? A FIDESZ MAFFIA ötmillió vadat akar befogadni? --- "Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak. Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani – mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak." /balrad/ CSAK A FIDESZ HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Troll
2015. szeptember 03. 11:05
Kertész Imre azt mondta,hogy az európai kultúra azért sülyed el,mert eteti,hízlalja ellenségeit,gyilkosait. Látjuk.
áfonya
2015. szeptember 03. 10:38
Fölösleges segítség ,kukákba dobálják.
tevevanegypupu
2015. szeptember 03. 10:18
Szép dolog..vajon ki ad nekik erre pénzt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!