Épül már a határzár a horvát határon

2015. szeptember 21. 07:22

Így épül az újabb határzár: a Drone Media Studio felvétele a horvát-magyar határról.

2015. szeptember 21. 07:22

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. szeptember 21. 11:34
"They destroyed their countries and now they are coming to ours."
Vadjoe
2015. szeptember 21. 11:32
Úgy kell csinálni, mint Izrael. Bele kell szarni, hogy ki mit hazudik. Mindenki csak a saját érdekeit nézi, nekünk is ezt kell tennünk. Nekünk ráadásul az erkölcsi alapjaink is megvannak, elvégre olyanok akarnak ide benyomakodni, akiknek semmi közük nem hogy ehhez az országhoz, de még a kontinenshez se nagyon.
csuka
2015. szeptember 21. 09:30
Épül, de minek, ha úgyis átengedik a vadakat? ================================================ @Türelem "Az is érdekes, hogy hoztak egy törvényt, amely szerint a határ illegális átlépése bűncselekmény. Bírók települtek a határra, látszólag felállt a struktúra is. Most ez a törvény nem érvényes a horvát határon bejövő tízezrekre? Ezek nem illegálisan érkeznek, rájuk más törvények vonatkoznak, vagy a kormány szelektíven alkalmazza saját törvényeit? Erről nem beszélnek a kormány, a Fidesz szóvivői sem. " ---- B.lf.sz párt. B.lf.sz pártvezető. B.lf.sz me. B.lf.sz kormány. CSAK A FIDESZ HAZAÁRULÓ MAFFIA !
==T==
2015. szeptember 21. 09:17
Amint elkezdték, lehet is nekilátni a románnak - de jobb lenen, ha már most is csinálnák. Azt is illene belátni, hogy a VV és az MH kapacitása nem elegendő, vagyis magáncégeket is fel kell vonni a tempó felgyorsításához. Azzal is számolni kell, hogy a határzár jó minőségű legyen, mert vélhetően ne mpár hónapra kell. szükséges ezenkívül különféle eletronikus megfigyelő/figyelmeztető rendszerek telepítése, esetleg automata vízágyúk, stb. telepítése az élőerős terhelés csökkentése miatt. És a legfontosabb: ÁRAMOT BELE! Nem kell állandóan, és nem kell nagyfeszültség, csak akkor és annyi, amennyi szükséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!