Gyoda

2015. szeptember 28. 18:58

Mintha itthon is akadozott volna a belső kommunikáció. Olyannyira, hogy Orbán Viktor szintén pénteken azt mondta, hogy csak a terepmunka folyik a szlovén határon.

2015. szeptember 28. 18:58
A szerk.

„Vesna Györkös Znidar szlovén belügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy több együttműködést várt volna el tőlünk. Talán erre reagálva közölte a külügyi tárca, hogy Szijjártó Péter konzultált szlovén kollégájával, és ígérte, hogy Magyarország nem épít ki állandó határvédelmi infrastruktúrát. Ha indokolt lenne, ideiglenes létesítményeket is kizárólag a szlovén féllel való előzetes egyeztetést követően emelnek.

Ehhez képest a kormányszóvivő péntek reggel azt nyilatkozta, hogy Tornyiszentmiklós térségében áll már a gyoda. És kivel egyeztettek?

De mintha itthon is akadozott volna a belső kommunikáció. Olyannyira, hogy Orbán Viktor szintén pénteken azt mondta, hogy csak a terepmunka folyik a szlovén határon, amelynek célja, hogy alkalmassá tegye a határsávot mobil eszközök elhelyezésére. Ám azok a szóvivő szerint akkor már ki voltak helyezve. Péntek este meg elbontották a kerítést. Könnyű lehetett, hiszen elvileg nem is létezett.”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2015. szeptember 29. 03:36
Begyújtotta az utánégetőt is a gyoda gép kezelője és olyan rövid az a határszakasz, hogy míg a rajzra pillantott már átfutott Szlovénián is, bocs! Ha felesleges lesz lebontjuk úgy is az egészet! Bárcsak már ott tartanánk!
states
2015. szeptember 29. 00:51
Miután a baloldal és hátországa úgy fest migránsügyben, mint az egyszeri autós az autópályán, mindenki szembe megy velük, marad a gyodázás nevű társasjáték hülyegyerekeknek, és annak látszatkeltése, mintha bárkit is érdekelne a véleményük, és lenne bármiféle ráhatásuk az eseményekre.
karakán
2015. szeptember 28. 20:25
Valamit jól csinàlhatunk ha mindenki köpköd rànk!!:-))
Babe04
2015. szeptember 28. 20:08
Hááát, ennyi erővel a cserebogarak párzásáról is írhatnának... Érdektelen, és súlytalan szemét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!