A szénsavas víz és a sertéshús nem jó adomány

2015. szeptember 10. 11:22

A menekültkrízis miatt rengetegen szeretnének segíteni, de érdemes utánanézni mire van szüksége a menekülteknek a gyűjtőpontokon, hogy ne legyen felesleges az adomány.

2015. szeptember 10. 11:22

A szénsavas víz és a sertéshús nem jó adomány - derül ki az RTL Klub riportjából. Sok önkéntes segít az adományozás megszervezésében a Keletinél, akiknek a munkáját a Migration Aid koordinálja. A szervezet szerint adományozás előtt érdemes előzetesen tájékozódni, hogy mire van szükség a gyűjtőpontokon, mivel sajnos sok haszontalan adomány is érkezik.

Élelmiszerek szempontjából például a szénsavas víz és a sertéshús nem jó adomány. A menekültek általában csak buborékmentes vizet fogadnak el, mivel a szénsavasat nem ismerik, a sertéshús pedig tiltott a muszlim vallásban. Mindenesetre fontos, hogy aki segíteni szeretne, az adományokat a gyűjtőpontokra vigye, onnan az önkéntesek viszik tovább. 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2015. szeptember 11. 09:10
Az, hogy egyezik a DNS-ünk, közel nem jogosítja fel őket arra, hogy tönkre vágják az országot, Európát, egyáltalán mindenkinek az életét. Úgy látszik, csak a DNS egyezik... Jó adomány a disznóhús, sőt, egyenesen a legjobb! Ha idejönnek, akkor disznóhúst esznek, szénsavas vizet isznak, ha azt kapnak és mély csendben, nagy tisztelettel hálálkodnak érte. Továbbá megtanulnak a WC-be üríteni, majd lehúzni maguk után. Bemagolják a szemeteskukák használati utasítását, pár, alapvető szót megtanulnak magyarul és mindent előre megkérdeznek, hogy itt mit és hogyan szokás csinálni? Minden másért pedig elnézést kérnek, hogy bocsi, nem tudták, de most már úgy csinálják.
Je suis László Petra
2015. szeptember 11. 01:26
Csigorin "Ha en megyek pl Tuneziaba," Ha nő megy oda akkor nem flangálhat egy szál punciban mint itthon most nyáron a forró rövidnadrágokban hanem lábát eltakaró szoknyát kell felvennie A mocskos náczi araboknál
Je suis László Petra
2015. szeptember 11. 01:18
"érdemes utánanézni mire van szüksége a menekülteknek " iPhone 6, független, csakis új, 260 EZER Ft Hozzá havi 10+ ezer Ft-os, korlátlan beszélgetést biztosító tarifacsomag+ plusz netes adatforgalmi csomag mert nem elég nekik havi 3 GB Nike Air Max, de csak a legdrágább, Váci utcai 40-60 E Ft-os modellek marhafelsál, bélszín roston sütve
kurbitalis
2015. szeptember 10. 19:44
Pénzük van. Sort állnak a pénzváltóknál. Vegyenek maguknak. Én a magyar állampolgár hajléktalanainknak adok adományt, pénzt, kávét veszek, néha csokoládét, volt mikor megsajnáltam, s egy doboz sört, vagy adtam a szatyromból egy banánt, vagy narancsot, almát stb. A megszálló, erőszakos, követelőző, idegen betolakodókat nem etetem, nem itatom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!