Világbajnok Hosszú Katinka 400 vegyesen

2015. augusztus 09. 18:14

Hosszú Katinka 400 méter vegyesen megvédte világbajnoki címét a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi zárónapján.

2015. augusztus 09. 18:14

Hosszú Katinka 400 méter vegyesen megvédte világbajnoki címét a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi zárónapján.

A 26 éves magyar 4:30.39 perces eredménnyel csapott a célba.

Hosszú – aki önmaga ötödik, a magyar úszósportnak pedig 26. világbajnoki címét szerezte – a harmadik érmét nyerte a tatár fővárosban, miután hétfőn 200 méter vegyesen világcsúccsal védte meg titulusát, majd szombaton 200 méter háton lett harmadik.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. augusztus 10. 10:12
Gratulálok az egész csapatnak, remek az éremtáblázaton a 8-ik hely:-) A szervezés is nagyon jó volt. Feltűnt valami az orosz rendezésben, ami nagyon tetszett. Rengeteg versenyen a nemzeti zászlók gyűröttek, éles hajtogatás nyomokkal és így húzzák fel a zászlórúdra. Kazanban minden zászló nagyon szép sima volt, ezzel is megadták a tiszteletet a versenyzőknek és országuknak.
potyka
2015. augusztus 10. 06:37
Gratulálok az egész magyar úszócsapatnak. A vízilabdásoknak pedig fel a fejjel! Annyi örömet szereztek már a magyaroknak, és fognak is. Egészen biztos vagyok ebben.
balbako_
2015. augusztus 10. 04:32
Attól fog a sok takony sírógörcsöt kapni, hogy dr Orbán Viktor adta át neki az érmet. Már megérte neki is nekünk is!
egysegelem
2015. augusztus 09. 23:07
Akkor osszegzem a vilagbajnoksagot magyar szempontbol: Olasz Anna 25km, kellemes meglepetes a 2. hely, de nem olimpiai szam Risztov Eva 10. helyezes olimpiai tavon amiben o a cimvedo, csalodas Cseh Laszlo 1., 2., hely, kellemes meglepetes, tole mar senki nem varta, de az olimpian Phelps is indul, ezek a szamok megnyerhetetlenek Gyurta Dani 3. hely, egyszamos uszo, esott sem nyert cimvedokent, kiugrott a valtoban, nagy csalodas az egesz teljesitemnye Hosszu Katka, 2 arany a vegyesekben es meg ermek, hozta a kotelezot a legjobb magyar uszo, mindenki peldakepe lehet, csak igy tovabb, az olimpia egyertelmu eselyese a 2 vegyesben Verraszto David, alapjaban egy kozepes uszo, de mindenki kihalt 400 vegyesen aki szamit (Phelps, Lochte, Cseh) igy megcsipte az ezustot egy szintelen, szagtalan szamban, kellemes meglepetes Kapas Bogi o kb annyit tud, ami benne volt, ket donto, meg a bronz, egy rossz szo nem erheti Vizilabda: extra csalodas mindket csapat egy szegyen amit nyujtottak, nem csak az eredmeny, hanem a tragikus jatek es a tartas teljes hianya, kielezett helyzetekben osszeomlas Osszessegeben az uszoktol korrekt eredmeny, csak az a vizilabda, csak azt tudnam feledni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!