Jobbik: A tranzitzónákkal menekültszállót csinálnak a fővárosból

2015. augusztus 08. 14:07

A Jobbik szerint nincs épeszű indok arra, hogy miért a pályaudvarok mellett, és miért nem a városon kívül jelölnek ki tranzitzónákat a menekülteknek. A Jobbik inkább Ásotthalomra küldene buszokat, hogy onnan Ausztriába szállítsák a menekülteket.

2015. augusztus 08. 14:07

A Jobbik szerint a bevándorlóknak nincs keresnivalójuk a budapesti pályaudvarokon és környékükön, s nincs „épeszű indok” arra, hogy nyílt, legalizált „menekültszállót” csináljanak a fővárosból.

Magvasi Adrián, az ellenzéki párt XIII. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje szombati, budapesti sajtótájékoztatóján tüneti kezelésként értékelte a Keleti pályaudvarnál kialakított tranzitterületet. Mint mondta, ez lehet, hogy segíteni fogja a bevándorlókat abban, hogy minél hamarabb elhagyják Budapestet, de a helyi emberek érdeke az, hogy lakott területen kívülre helyezzék el őket, s ne pályaudvarok közelében. Fontosnak nevezte, hogy a budapestiek biztonságos, nyugodt élete megmaradjon ebben a nagy bevándorlási hullámban is.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik parlamenti frakcióvezető-helyettese a tájékoztatón arról beszélt, hogy a befogadó állomásra szállító buszokat egyszerűbb lenne az ásotthalmi térségbe vezényelni és onnan egyenesen Ausztria felé küldeni.

A politikus szerint a kormány csak látszólagos harcokat folytat a bevándorlás ellen, a lényegi helyzeten azonban nem tudott változtatni. Ezt azzal indokolta, hogy az év első hónapjaiban és ma is 1000-1500 bevándorló érkezik naponta Magyarországra. Kijelentette: a Jobbik a zéró toleranciát vallja a kérdésben és nem vállalja a felelősséget az egészségügyi kockázatokért sem. Z. Kárpát Dániel azt is kérte, hogy a kormány tisztázza, felállít-e önálló határőrséget és hajlandó-e felfüggeszteni a bevándorlók visszafogadására vonatkozó Dublin III-as rendeletet.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 09:46
A KSH számításai szerint 2080-ra 7 millióan leszünk csak (ha a folyamatok nem változnak), melynek jelentős része cigány lesz, és ha a másságimádókon múlik, egy másik jelentős része meg arab/néger, mint nyugatabbra. Erkölcsi kötelességünk ennek még a kapuk nyitásakor megálljt parancsolni, hogy egy ilyen katasztrófa ne következhessen be. Egy ilyen lefelé ágazó demográfiai helyzetben ugyanis idegenek beengedése nemzetárulás. A magyar érdek több magyar gyerek születése, nem beilleszthetetlen idegen tömegekkel a magyarság arányát még alacsonyabbra nyomni a már így is rengeteg cigány között.
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 09:43
A rendkívül színvonalas, hoszzú cikk országonként, példákkal sorolja fel, milyen pusztítást végeztek eddig is a megszállók Nincs jogunk unokáink örökségét elpusztítani csak azért, hogy tőlünk teljesen idegen tömegeknek ma jobb legyen az élet Csonthegyi Szilárd https://kuruc.info/r/9/146781
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 09:41
A fehér embernek joga van egy saját hazához, ahol békében élhet saját fajtája között, saját kultúráját ápolva, lévén, hogy a magyar, litván, olasz, dán, német stb. csak egy hazával rendelkezik az egész világon, ennek faji, kulturális védelme legitim, és morálisan teljes mértékben vállalható. A beáramló idegen csoportok hajlamosabbak a bűnözésre, népünket, családunkat ettől a potenciálisan megnövekedő bűnözéstől megóvni legitim szándék, és morálisan teljes mértékben vállalható.
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 09:40
Mivel a támogatóik erkölcsi alapokon akarják kizsarolni belőlünk, hogy támogassuk a saját életterünk idegenek általi elfoglalását, így nekünk is fontos a szociális okok mellett erkölcsi alapokra helyezni a bevándorlás ellenzését. Nem szabad hagyni, hogy ők tematizálják a kérdést, magukat humánus, erkölcsös embereknek, míg minket tudatlanul gyűlölködőknek beállítva, hiszen mi vagyunk azok, akik értéket óvnak. Az Európát felforgatni, veszélyessé, egészen más arculatúvá, más etnikumúvá tenni akarók tartoznak magyarázattal, nem mi. Mint alább bemutatom, a bevándorlás, főleg idegen fajtájú bevándorlás ellenzése teljes mértékben racionális és erkölcsös álláspont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!