Ezért nem szereti Vona, ha a nevével viccelnek

2015. augusztus 10. 19:37

Aki a nevén akar viccelődni, az ne a háta mögött, hanem szemtől szemben tegye ezt „a folyosón” – mondta Vona Gábor, akit furcsán igazoltattak Erdélyben.

2015. augusztus 10. 19:37

Már számtalanszor beszélt a nevének történetéről, ezért különösen rosszul esik neki, ha a ezzel viccelődnek – mondta Vona Gábor Pörzse Sándornak Gyergyószentmiklóson. Erdélybe a családja is elkísérte a pártelnököt, hogy meglátogassák azt a hadisírt, amely a Torda mellett elesett magyar katonáknak is emléket állít; itt esett el ugyanis a politikus nagyapja. Ha valaki a nevével akar viccelni, annak Vona Gábor azt tanácsolja, ne a háta mögött tegye, hanem „négyszemközt a folyosón”.

Vona arról is beszélt, hogy egy furcsa igazoltatás alanyai voltak útjuk során, de ezzel kapcsolatban nem akar elméleteket gyártani. 

Bevallotta, csalódott volt a legutóbbi választásokon a határon túliak körében elért választási eredmény miatt, viszont arra számít, hogy 2018-ban jelentősen máshogy szerepelnek a külhoniak körében is.

Az interjú végén szóba került Nagy Ervin a Jobbik korábbi elnökségi tagja, aki az utóbbi időben kritikusan viszonyul a párthoz és annak elnökéhez. Vona nem kívánt reagálni Nagy nyilatkozataira, mondván, régi bajtársról nem szeretne rosszat mondani.

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. augusztus 11. 15:33
Sok-sok-sok csúnya gúnyolódók, akik a háta mögött nevezik Voncsicsit Voncsirkének, pfuj.
Mindjárt
2015. augusztus 11. 10:02
Akkor aggódnák ha a patkányok nem gyűlölnék a Jobbikot és Vonát.
zazriveczazseni
2015. augusztus 11. 08:43
A véleményem "Vonáról", suszter maradjon a kaptafánál, jobban jár mindenki ha folytatja a házaló ügynökösdi munkáját.
Mindjárt
2015. augusztus 11. 05:45
Sokan nem tudják feldolgozni Vona Bágor őszinteségét, közvetlenségét és tisztaságát. Nem ezt szoktuk meg a politikusoktól. A politikusokat többnyire arról ismerjük, hogy melyik lopott többet a magyar emberektől és melyiknek van mockosabb kommunista múétja. Az emberek ezt látják nap mint nap és a Fidesz-MSZP vita nem arról szól, hogy az egyik mocskos, tolvaj, kommunista gazember, a máik meg nem az hanem arról, hogy melyik a mocskosabb tovaj, kommunista gazember. A Fidesz és az MSZP egymás mocskával próbálnak mosakodni. El kell ismerni, hogy eredményesek. Vona Gábor nem illik ebbe a posványba és azért próbálják sokan lerángatni a saját, a saját párjuk szintjére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!