Elhunyt Nagy Sándor

2015. augusztus 24. 17:27

Életének 69. évében elhunyt dr. Nagy Sándor, az MSZOSZ egykori elnöke, az MSZP volt országgyűlési képviselője, 2001-2002 között parlamenti frakcióvezetője.

2015. augusztus 24. 17:27

Elhunyt Nagy Sándor, az MSZP korábbi frakcióvezetője, a Miniszterelnöki Hivatal volt politikai államtitkára. A szocialista politikus 69 éves volt.

Született érdekvédő volt, neve hosszú évekig egyet jelentett a szakszervezeti mozgalommal. Erős baloldali elkötelezettségét jelzi, hogy az általa képviselt emberekért még saját politikai közösségében is harcolt, s ennek a küzdelemnek minden következményét vállalta. Magyarországnak, a dolgozó magyar embereknek sok olyan érdekvédőre lenne szükségük, mint amilyen Nagy Sándor volt. Az MSZP erkölcsi és politikai feladatának tekinti életben tartani az általa képviselt szolidaritást. Osztozunk a család, a rokonok és barátok fájdalmában. Nagy Sándor emlékét megőrizzük” – írta honlapján a szocialista párt.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. augusztus 25. 14:26
Gloire -Gloire Halleluia! Gloire -Gloire Halleluia! Gloire -Gloire Halleluia! ...............már nulla!
sainteve
2015. augusztus 25. 13:47
Az ilyen emberek halála a valódi gyász. Természetesen sokszor én sem tudom legyűrni az érzelmeimet, de ezzel együtt azt vallom, hogy amikor egy jó ember távozik, aki mögött egy szép életút áll, akkor a halál valójában olyan, mint a célszalag átszakítása, ünnep. Ilyenkor pedig gyász. Részvétem a családnak, Isten nyugosztalja szegényt, rossz ember volt.
krksziget99
2015. augusztus 25. 10:04
Végre, követhetnék még sokan,-névsor nem férne a kommentek terjedelme miatt!
Brigadéros
2015. augusztus 24. 22:16
Lehet azon polemizálni, hogy egy közéleti szereplő halálhírére szabad-e negatív véleményt megfogalmazni, ha életében is ez volt róla a véleményünk? ...Csak csendben utalnék arra a mocskolódásra nácikolásra, és nemtelen támadásra, ami Csurka istván halála után megjelent a ballib sajtóban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!