A martonfaiak nem szeretnének menekülttábort

2015. augusztus 04. 08:43

Blokád alá vonták a martonfaiak a tervezett menekülttábor területét: senki sem értesítette őket előre a tervekről.

2015. augusztus 04. 08:43

Évek óta pályáznak a martonfaiak az egykori gyakorlótér területére: most menekülttábort nyitna itt a kormány. A falu meglepett lakói blokád alá vonták a területet. A legtöbben betegségektől és fosztogatástól tartanak.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. augusztus 05. 07:47
A népirtó zsidó-cigány kormány beteljesíti az SZDSZ álmát. Minden magyart elüldöz/legyilkol. CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA !
csuka
2015. augusztus 05. 07:43
Parasztvakítás volt a dublini egyezmény felmondása is: Pintérék engedelmesen fogadják a bevándorlókat az EU-ból https://kuruc.info/r/2/146537/
katus
2015. augusztus 04. 19:43
Kitörtek a migránsok a halasi táborból 2015. augusztus 04. (kedd) 17:44 Múlt péntek este mintegy nyolcvan migráns kitört a kiskunhalasi idegenrendészeti gyűjtőtáborból – értesült a Halasmédia, a hírt egyelőre nem erősítették meg hivatalos forrásból. Ma, kedden délelőtt azonban ismét a készenléti rendőrség helyi erőket kellett riasztani a Szegedi úti táborhoz, ahol információink szerint újabb lázadás volt. Úgy tudjuk, könnygázt kellett használniuk a rend helyreállítása érdekében. Helyi információk szerint múlt pénteken este hat óra tájban ismét lázadás tört ki, a felfordulást kihasználva, mintegy nyolcvan migráns tört ki a táborból, ezért teljes zárlatot rendeltek el. A Készenléti Rendőrség erőit, a határrendészeket és a városi kapitányság rendőreit is riasztották a volt tüzér lakatanyához és környékére. Arról nincs információ, hogy megsérült-e valaki. Úgy tudni a megszökött táborlakók közül 26 főt elfogtak a rendőr, a többinek sikerült kereket oldaniuk. Egyes információk szerint két lövés is eldördült a táborban, vagy annak közelében, információk szerint a migránsok között dolgozó egyenruhásoknál azonban biztonsági okokból nincs lőfegyver, így nem tudni, hogy milyen fegyverből származhattak a lövések, vagy, hogy egyáltalán lövéseket lehetett-e hallani. Úgy tudni, a táborban tartózkodó 2-300 migránsra alig több mint egy tucat civil biztonsági őr és egyenruhás rendőr vigyázz. Augusztus 4-én, kedden délelőtt tíz óra körül ismét riasztották a készenléti rendőröket a Szegedi útra, ahol információk szerint ismét fellázadtak a migránsok. A táborból származó információk szerint egyre gyakrabban fordulnak elő kisebb-nagyobb lázadások, kitörési kísérletek. Egyre elégedetlenebbek a migránsok, szeretnének tovább utazni a nyugat-európai országok felé. A Halasmédiához eljutott információk szerint gyakran bonyolítja a migránsok befogadó állomásokra történő utazását, hogy pontatlanok, felületesek a számukra kiállított magyar hatósági igazolások. Nem egyszer előfordul, hogy a nőket férfiként (képünkön), míg a ránézésre is 14-15 éves fiúkat 27-30 évesként veszik nyilvántartásba, vagy a 48 óráig érvényes ingyenes utazásra jogosító papírokat lejárt dátumokkal látják el, ami a későbbi igazoltatások során komoly bonyodalmakat okoznak. http://halasmedia.hu/images/stories/Hirek/2015_junius/menbe.jpg
katus
2015. augusztus 04. 19:11
https://www.youtube.com/watch?v=r2P8M8LfP_c NAPI AKTUÁLIS - Martonfa: A félelem fogja össze a közösségünket Információink szerint szerda reggel vonulnak fel a munkagépek a Baranya megyei község lőterére, hogy nekikezdjenek a menekülttábor építésének. A helyiek állandó jelenlétükkel - vannak, akik több napja kinn alszanak - tiltakoznak a kormány döntése ellen. A bevándorlók ötször annyian lesznek, mint ők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!