Pofonok

2015. július 28. 07:31

A szegedi randalírozók sem mérlegelték tettük következményeit, ők csak a balhét keresték; kifogást, ürügyet pedig mindig talál az, akinek teljesen mindegy.

2015. július 28. 07:31
Szabó Palócz Attila

A támadók között nagy különbségek nincsenek, a végkimenetel pedig sokszor csak a szerencsén múlik. A szegedi randalírozók sem mérlegelték tettük következményeit, ők csak a balhét keresték; kifogást, ürügyet pedig mindig talál az, akinek teljesen mindegy. Nem is különbek ők a másik elkövetőnél, aki szexuális indíttatásból cselekedett, hasonlóképp semmit sem mérlegelve, nem is értve az egészből.

Vannak ebben az országban szervezetek, amelyek büszkék a színlelt feddhetetlenségükre, és sohasem restek az igazság bajnokaiként elsőként sietni, ha megérzik a balhé szagát; hangulatot kelteni, ha épp ők vannak kéznél, hát a cigányok vagy a bevándorlók ellen. Mindegy nekik, hiszen mindkettő csak ürügy »ahhoz, hogy verekedést kezdeményezhessenek«. Így például a nyilvánvalóan jobbikos kötődésű egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet a Terrorelhárítási Központ »kapcsolta le« a múlt héten, és érdekes módon épp az illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével volt elfoglalva. A Jobbik meg csak hebegett-habogott, amikor Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője azt mondta: egyértelműen kiderült, hogy »a szélsőséges párt emberei bevándorlókkal üzletelnek«, pedig hát ők a leghangosabbak a hangulatkeltésben. Hasonló fizetéskiegészítés után nézett a lopáson tetten ért T. Csaba is, aki a szervezet honlapja szerint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom makói elnöke és az országos vezetőség tagja. S érdekes módon a fiatalember garázdaság miatt korábban már volt büntetve, jogerősen két év – öt esztendőre felfüggesztett – börtönbüntetést kapott. De a szervezet igyekezett gyorsan elhatárolódni tőle, mondván, T. Csaba nem az elnökség tagja, dehogyis(!), ez »helytelenül szerepel« a honlapon. Értjük tehát, csak a melldöngetésben és a zavarkeltésben, a balhézásban »nagyok«, más meg nem is nagyon érdekli őket.

Összefoglalva mindezt, nem is nagyon tehetünk mást, mint hogy megköszönjük Bándy Kata családjának három évvel ezelőtti és a megtámadott Viktor mostani, példaértékű kiállását a lázítás és a hecckampányok ellen. Ők mérlegeltek és bölcs döntést hoztak, ami minden hőzöngő szervezet melldöngetésénél sokkal fontosabb.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2015. július 28. 09:08
Na, a széljobbos újság oltja a széljobbos pártot. Tetszik :D Azért Vona helyében most már tényleg elkezdeném a takarítást a párttagság körében. Mert lehet, hogy most nagyon megfogyatkoznak, de ilyen arcokkal nemigen fog tudni felnőni a fidesz szintjére.
thymian
2015. július 28. 08:28
Nem kéne elájulni, a szent viktorka most benyalt egyet a fidesznek, hátha kevesebbel megússza. :D "A vádló fél nem ismeretlen a szegedi éjszakàban, 19 rendbeli esete van, és legtöbbször a rasszizmus vádját használja kibúvóként." Az a szégyen, hogy ha valaki a másikat lerasszistázza, az rögtön előzetesbe kerül, míg ha valaki színes, bármit megúszhat.
balbako_
2015. július 28. 08:03
Ez is igaz, bár az igazi pofont a Sziriza esete mérte a Jobbikra. Mert a Jobbok is állandóan az EU szerződés újratárgyalását forszírozza. A Sziriza el is érte, de szívott, rosszabbul jött ki, mint előtte. A trendet nem vették észre ami a politikában megbocsáthatatlan. Akik az első körben léptek az EU-ba nagyon jól jártak, a második kör már mérsékelten jól, a harmadik -ebben voltunk mi is - még ezeknél is rosszabbul járt és az újak (Horvátország, Szerbia stb szívnak, de nagyon.
malakka
2015. július 28. 07:55
Tisztelt szerző, az rendben van, hogy kis írása tkp. a jobbik felé irányzott szúrás. Érthető. De. Tisztelettel megkérném, hogy akkor jártassa a pofáját hőzöngésről, amikor ebben az országban tizedannyi bevándorlót vegzálnak, mint ahány idős vagy nem idős embert bántalmaznak - sokszor halált okozóan - cigányok. Lehet a jobbikot szeretni vagy nem szeretni, de azt azért ne tagadjuk már le, hogy ők legalább a problémára felhívják a figyelmet, míg kend és gazdái a rejtett erőforrásnál meg a nincs hiába születettnél tartanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!