Elfogyott a Menedék Egyesület pénze

2015. július 02. 10:32

Elfogyott a pénz, amelyből a Menedék Egyesület szociális munkát végzett a menekülteket befogadó állomásokon.

2015. július 02. 10:32

Kováts András, a Menedék Egyesület igazgatójának elmondása szerint éves szinten 80-90 millió forintból végeztek szolgáltatásokat, segítettek a menekülteknek a nehéz döntések meghozatalában, és a táborban töltött idő elviselhetővé tételében. Most azonban elfogyott az Európai Visszatérési Alap erre adott pénze az uniós ciklusváltás miatt. Kovács szerint nem jó, hogy pont rájuk nem jut pénz, mert a táborokban gyakran felgyülemlő feszültségek kezelésében, levezetésében hatékony munkát tudtak végezni.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2015. július 03. 08:53
Nocsak, mégiscsak sok a bevádorló?
Zsinagóga Gyurcsány Orbán
2015. július 02. 21:53
Elfogyott a Menedék Egyesület pénze Majd ad a Guccis Buzeráns habony, a legnagyobb magyar uzsorás csányi, gyurcsányi, orbán strómanja, a felcsúti gázsszerelő meg a többi kommunnista bolsevik patkány!!!!
Zsinagóga Gyurcsány Orbán
2015. július 02. 21:51
Elfogyott a Menedék Egyesület pénze A MAGYAROK PÉNZE IS ELFOGYOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLOKAUSZT MEGEMLÉKEZÉSEKRE CIGÁNY "FELZÁRKÓZTATÁSRA
Zsinagóga Gyurcsány Orbán
2015. július 02. 21:50
Elfogyott a Menedék Egyesület pénze A MAGYAROK PÉNZE IS ELFOGYOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLOKAUSZT MEGEMLÉKEZÉSEKRE CIGÁNY "FELZÁRKÚZTATÁSRA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!