Miért kell a Fidesznek ez a bulvárbrancs?

2015. július 30. 16:07

Nem szeretnék életvezetési tanácsadást nyújtani Rogán Antalnak, nem kérem, hogy mentse ki Cecíliát ebből a bagázsból, de jó, ha tudja: konzervatív nézőpontból ez az elüzletiesedett celebéletmód vállalhatatlan.

2015. július 30. 16:07
Bódis András

Arra bármikor fogadtam volna, hogy lesznek majd képek ilyen-olyan kutyulikról; egyiküket a művésznő »az én kis hálás babámnak« nevezi. Abban is biztos voltam, hogy látom majd a hölgyet virágkoronával a fején, a családtagjaival és persze efféle meg afféle pózokban. Azt viszont nem gondoltam, hogy Vajna Tímea rá lenne szorulva a bujtatott reklámközlésre. Nézzünk csak néhány, az édibédi képek közé »ejtett« bejegyzést:

»Köszönöm ezt a szuper otthoni lézeres szőrtelenítő gépet:) Philips Lumea precision plus«

»A Miss Universe Hungary táncosai is ebben a szuper színes Cango&Rinaldi ékszerekben pompáznak majd! En is nagyon imadom, fiatalos, vagány es szikrazoan csillog«

»Köszönjük az Emirates nek és a HUGO BOSS nak a padd dock jegyeket. Andy Niki Laudaval es Bernie Ecclestone al beszélget Hungaroringen«

Kíváncsi voltam, ezt a fajta üzletszerű bájolgást más celeb is műveli-e, vagy csak Vajna Tímea »önkénteskedik« ilyen profin. Ezért a vele gyakran egy képen szereplő, 148 ezres kedveltségű Sarka Kata (Hajdú Péter televíziós személyiség élete párja) Facebook-oldalát is megnéztem. És lássunk csodát, itt is előjön az Emirates légitársaság reklámja, aztán egy rejtett utalás a kiváló Puma-dresszekre és szép sorjában a többi:

»Elindultunk helikopterrel a Hungaroringre az időmérő futamra! Köszönjük a meghívást az Emiratesnek!« (…)

Annyit még illik tudni Vajna Tímeáról és Sarka Katáról, hogy újabban Rogán Antal felesége, Cecília is feltűnik az ilyen-olyan közös partifotóikon. Igazán nem szeretnék életvezetési tanácsadást nyújtani Rogán Antalnak, nem kérem, hogy mentse ki Cecíliát ebből a bagázsból, de jó, ha tudja: konzervatív nézőpontból ez az elüzletiesedett celebéletmód vállalhatatlan. Ráadásul politikai következménye is van; amikor Rogán Cecília – példás együtemben az újdonsült barátnőkkel – elszivárványosítja a Facebook-profilképét, az bizony kihat a »házasság = 1 férfi + 1 nő« képletet az alaptörvénybe is beleíró Fidesz megítélésére.”

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. július 30. 23:13
Okádni tudnék ettől a közpénzből jampizástól, a dzsentrivilág újraéledt az adónkból, kiválóan teljesít a fidesz jaszkarizásból!
Brigadéros
2015. július 30. 21:14
Simicska, nem Simicska, a fidesz kevésbé szimpatikus arcai közé tartozik ez a társaság...azt hiszem sikerült elég finoman fogalmaznom... ...Azzal vigasztalom magamat, hogy szakértők kiszámolták, összességében ezek a dolgok több szavazatot hoznak, mint visznek...:)
Mich
2015. július 30. 21:08
A simicsicska nagyon keresi, hol rúghatna bele a Fideszbe (természetesen a Kapzsi Gazdi megörvendeztetésére)... ha mást nem talál, valakinek a felesége is jó...
kálmi
2015. július 30. 19:43
Azért ebben a cikkben sok igazság van!Vajnáné társasága egy magára valamit is adó nőnek kompromittáló.Politikus feleségnek pláne. Tipikus felkapaszkodott de alapból buta proli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!