U20-blamázs: emberelőny, hosszabbítás, öngól, kiesés

2015. június 10. 15:37

Kínos blamázzsal esett ki az U20 labdarúgó válogatottunk az U20-asok vébéjén: hosszabbításban, emberelőnyben sikerült öngólt rúgnunk, így 2:1-re kikaptunk Szerbiától.

2015. június 10. 15:37

A VS beszámol arról: a magyar U20-futballválogatott az U20-as vébén Szerbiával csapott össze. A magyar válogatott az 57. percben vezetést szerzett, aztán a 91. percben kiegyenlítettek a szerbek. Utána egy szabálytalanság miatt még ki is állítottak egy szerbet. A hosszabbítás legvégén, a 118. percben aztán a magyar válogatottnak sikerült egy öngólt elkövetnie, így kiestünk a vébéről. A tét a legjobb nyolc közé jutás volt.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2015. június 11. 10:56
kivertük magunkat
liberálzöld.
2015. június 11. 10:27
Az öngól az pech. Pláne az ilyen. Bármikor bárki beszophatja. Ilyen a sport.
Gázszerelő
2015. június 10. 21:57
Az igazi sztrovacsek Azért lássuk be, egy modern stadionban még a vereség is jobban esik. Te kis buta Pinochet arra használta a stadionokat hogy ott tarsa fogva a neki nem tetsző ellenzékieket illetve ott végezte ki őket orbán is tömeges kivégzésekre készül, szerinted minek épít annyi stadion Stadion = moderkori koncentraciós tábor
Gázszerelő
2015. június 10. 21:55
szkeptikus "Ezek meg a botlábúak meg " - nem őket kell hibáztatni, hanem a sportvezetést." A lof**t nem Ha mozognál focis körökben akko tudnád hogy RENGETEG tehetséges focista focizik a grundokon, kispályákon De nem tudnak bejutni a normál csapatokba csak azok a botlábú Gecik akiknek apuci lefizeti a vezetőséget Kontraszelektált gnómok jutnak be az igazi tehetségek helyett Hülyeségek terhesztése helyett tájékozódj!!!!!!!! vagy menj le akármelyik lakótelepi focipályára, ezekhez képest Maradonákat fogsz látni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!