MSZP: Méltatlan, hogy Deutsch került a paralimpiai bizottság élére

2015. június 20. 12:29

Kunhalmi Ágnes szerint Deutsch Tamás ideiglenes elnöknek is méltatlan a Paralimpiai Bizottság elnöki posztjára. Az MSZP-s politikus szerint nagyon kell figyelni arra, hogy Deutsch Tamás figyelmét ideiglenes vezetőként ne a korábbi hibák eltussolása kösse le.

2015. június 20. 12:29

Az MSZP a sportvilágra nézve méltatlannak tartja, hogy Deutsch Tamás lett a Magyar Paralimpiai Bizottság ügyvivője, az ellenzéki párt szerint a paralimpiai botrányban vállalt eddigi szerepe alapján nagyon kell figyelni arra, hogy a politikus figyelmét ideiglenes vezetőként ne a korábbi hibák eltussolása kösse le.

Deutsch Tamás azt követően lett a Magyar Paralimpiai Bizottság ideiglenes elnöke, hogy Gömöri Zsolt a kirobbant korrupciós botrányok hatására lemondott tisztségéről – emlékeztet a Magyar Szocialista Párt közleményében. 

Kunhalmi Ágnes, az Országgyűlés sportért is felelős kulturális bizottságának szocialista alelnöke a közleményben rámutat: Deutsch Tamás volt az, aki a bizottság alelnökeként javasolta Gömöri Zsolt elnöknek, hogy a paralimpikonok pénzéből végtörlessze devizahitelét. Deutsch Tamás ideiglenes elnöknek is méltatlan a Paralimpiai Bizottság elnöki posztjára – szögezte le a szocialista politikus.

A közleményben hangsúlyozza: tévedés azt hinni, hogy az ilyen váltásokkal és húzásokkal minőségi csere történt, amely visszaadja a magyar sportvezetés hitelességét; ezt csak egy teljes körű tisztújítás állíthatja vissza.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. június 21. 16:57
Már miért volna, az. Talán ő az egyik leghátrányosabb helyzetű politikus. Pedig van bőven konkurencia
Tintamin
2015. június 21. 10:54
Tomikanak sitten a helye Ennyi.
Nielsen
2015. június 20. 22:39
No. Én meg azt gondolom, igen tisztelt képviselőtársaim, hogy az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyetfoglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben a Parlamentben. Kövér úr szavai mélyen igazak - ezek a faszhuszárok magukat se veszik komolyan, kurvára leszarják a nemzet érdekét, és van pofájuk azt mondani nekik, az ebben a hazában embereket gyilkoló tetves kommunisták szellemi utódainak, hogy bárki és méltatlan bármire. Lehet hogy az. Talán tényleg az, de ezt egy ilyen aljadék tetű judeoballib szájból hallani is az.
Peter8811
2015. június 20. 21:48
"Kunhalmi Ágnes, az Országgyűlés sportért is felelős kulturális bizottságának szocialista alelnöke a közleményben rámutat: Deutsch Tamás volt az, aki a bizottság alelnökeként javasolta Gömöri Zsolt elnöknek, hogy a paralimpikonok pénzéből végtörlessze devizahitelét." Szerintem Dajcs Tamást egy hamis BKV bérlettel kellene kárpótolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!