Megveregette a saját vállát a KDNP

2015. június 03. 14:40

A kisebbik kormánypárt szerint a KDNP családi csődvédelmi javaslata Európában is példaértékű.

2015. június 03. 14:40

Európában példaértékű a KDNP családi csődvédelmi javaslata – értékelt a kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagálva, hogy előterjesztésüket az Európai Néppárt keddi közgyűlése ellenszavazat nélkül, egyöntetűen támogatta.

A közleményben felidézték, hogy az Európai Néppárt választmánya elé a KDNP részéről Pálffy István tavasszal terjesztette be állásfoglalás tervezetét, amely a csődvédelmi törvény családokat segítő szellemének megfelelően az európai adósok helyzetének megkönnyítésével, az európai szegénységgel és leszakadással, a növekvő jövedelmi különbségekkel foglalkozik. A határozattervezet elfogadása egy KDNP-s törvényjavaslatot tehet nemzetközi téren is példaértékűvé – mutattak rá, kiemelve: a KDNP nemzetközi titkára, Pálffy István olyan szövegjavaslatot készített, amely a családok csődtől való megvédésének legjobb gyakorlatait kérte támogatni a néppárttól és az Európai Bizottságtól. 

Mint írták, a dokumentum elfogadottsága újabb példa arra, hogy az európai jobbközép politikában van pozitív nemzetközi fogadtatásuk a Magyarországról érkező kezdeményezéseknek. Mindez az Európai Néppárt eheti, budapesti frakcióülése előtt a magyar pártokkal való együttműködést erősítheti – olvasható az állásfoglalásban.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 04. 00:38
Az igazi parazitapárt.
formaegy
2015. június 03. 19:47
"Megveregette a saját vállát a KDNP" Én is megveregetném, csak attól hasra esnének))) Valóban nagyon jó a cím! ))))
adam
2015. június 03. 19:14
Gratulálok a címadáshoz...
pemete jakab
2015. június 03. 17:13
"Megveregette a saját vállát a KDNP" Mivel szavazó úgysem igen vannak, akik dicsőíthetnék, ezért marad az öndicséret.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!