Karjában vitte le sérült ellenfelét a küzdőtérről a magyar cselgáncsos

2015. június 04. 12:18

Csoknyai László egy kolozsvári dzsúdóversenyen segített brit ellenfelén, aki az egyik alkalommal rosszul ért földet, és nem tudott lábra állni.

2015. június 04. 12:18

Miután az egyik akció során brit ellenfele olyan sérülést szenvedett, amitől nem tudott lábra állni, Csoknyai László magyar cselgáncsos saját karjában vitte le sporttársát a küzdőtérről egy kolozsvári dzsúdóversenyen. A magyar cselgáncsos sportszerű cselekedetéről a svájci dzsúdó szövetség közölt videót a Facebook-oldalán, melyet ott már több mint 200 ezren néztek meg. 

(Via Index, Totaldamage)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2015. június 05. 12:24
befogja a lábát a bal és fordul vele ráhelyezi éppen a testsúlyt és így kifordul az egész...csavarodik az izom
kuwiq
2015. június 05. 07:55
Oké, hogy a cselgáncs kemény sport, de nincs ott a környéken valami orvos, vagy ilyesmi? Ha egy futballista szimulálási rohamot kap, minimum öten rohannak be a pályára, hordággyal ilyesmivel, ez a szegény meg láthatóan nem bírt járni. Megpróbálta megúszni leléptetés nélkül, még akciózni is próbált, na az tette be végképp a kaput csórikámnak. A "medical team" feliratú fazon meg tökegyedül volt, minden felszerelés nélkül.
2015. június 04. 23:36
Egy úr a dzsudószönyegen is úr! Nem tehet róla, ilyennek született. Hajrá, Csoknyai László!
írmag
2015. június 04. 20:55
Remélem, van közöd a Műegyetemen Csoknyai Istvánhoz, az épületgépészektől, méltó vagy hozzá is, meg magyar. Kívánom, tudj ilyen maradni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!