Szoptatós anyák tiltakoztak a Nyugati téri McDonald's-ban

2015. május 22. 13:31

Kiutasított egy szoptató anyát a Nyugati téri McDonald's biztonsági őre csütörtökön a gyorsétteremből. Péntek délelőtt több mint száz kismama ment el az étterembe, és etette meg gyermekét tiltakozásképpen.

2015. május 22. 13:31

Kidobott egy gyermekét szoptató anyát csütörtökön a Nyugati téri McDonald's-ból egy biztonsági őr, pedig előtte még engedélyt is kért az egyik alkalmazottól – járta be a hír tegnap a magyar sajtót. A felháborodott kismamák péntekre tüntetést szerveztek a gyorsétterembe. Az akción több, mint száz anyuka vett részt. Az Index videóriportja.

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2015. május 25. 15:21
Anyákra, gyermekekre az országnak szüksége van, az ártalmas ételeket áruló céget el lehet nélkülözni, be kell azokat záratni, takarodjanak vissza Amerikába!
komondor
2015. május 25. 13:49
Ha nő lennék akkor a budiban szoptattam volna a gyerekemet nem a tömegben.
Strassnoff Ignác
2015. május 25. 11:21
1/ A Kutyakajálda maga az igénytelenség. 2/ A Nyugati Pályaudvar, akárcsak az összes budapesti, egy olyan mocskos, igénytelen trágyadomb, amilyenhez hasonló sincs Európában. (Már Kőszegtől nyugatra.) Csak azért nem minősítem balkáninak ezeket a szeméttelepeket, mert a Balkán nagyobb részén sincs ilyen. 3/ A MÁV (Miért Állunk Vazze?) nevű pénznyelőnek ahhoz van esze, hogy fegyveres őrökkel rakja tele a koszlott putrijait, de a legelemibb mértékben sem kíván Európa irányába elmozdulni. Aki járt már a zuglói állomáson babakocsival kerekesszékkel, vagy épp akire rájött már Kelenföldön a szarás-hugyozás, az gondolom teljesen egyetért. 4/ Aki megbotránkozik egy szoptató nő látványán, azt gyermekkorában gyanítom a kankutya alá helyezte az anyukája, ha éhes volt. 5/ Azon a környéken, ahol szarabbul teljesítenek nálunk, szinte minden helyen ahol vécé van, ott van szoptatásra kialakított helység is. 6/ Az említett környéken ahol ilyen hely épp nincs (Például vonat, stb.), ott anyu szépen előkapja a mellét és megeteti a babát. Ez ott olyan természetes, hogy sem a magamutogatás, sem a megbotránkozás esete nem fordul elő. 7/ Időnként visszaköszön az, hogy 12 év alatt elvégzett 8 elemivel is lehet bármilyen alpári tahó biztonsági őr. 8/ Várom, hogy az ügy kapcsán Semjén fővadász "úr" megszólaljon a parlamentben, követelve a nyílt színen történő szoptatás betiltását, büntetését, mint a keresztyén erkölcsökkel összeegyeztethetetlen disznóságot. Szoptatás kizárólag a Vezír és hívei közt elfogadható. 9/ Orbániában egyre több témában mondják meg, hogy pontosan miképp is kell élned. Szerencse, hogy szarni még lehet. Már ha van mit enned... 10/ Nem anyukáknak kellett volna odamenniük, hanem valami kellőképp kiakadt 150 kilós apukának, aki megmutatta volna a biztonsági őrnek és a kutyakajálda személyzetének, hogy milyen az, mikor ők élnek a szopáshoz való jogukkal. Ha szeretnék, ha nem...
Ex Machina
2015. május 25. 09:25
A biztonsági őr bunkó volt. Egy nő ott szoptatja meg a gyerekét, ahol akarja. A gyerek eszik, mert éhes. Gondolom, nem mindennap és nem szándékosan a mekibe jár gyereket szoptatni, úgyhogy ne csúsztassunk a tényekkel. A legtöbbetek pedig prűd faszkalap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!