Corvinus-botrány: feljelent az EMMI

2015. május 26. 12:23

Okirathamisítás miatt tett feljelentést az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Corvinus feldarabolásáról szóló hamisított levél miatt.

2015. május 26. 12:23

Okirathamisítás miatt feljelentést tett az V. kerületi rendőrkapitányságon az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a hamisított levél miatt, amely a minisztérium fejlécét és főosztályvezetőjének aláírását feltüntetve szólította fel a Budapesti Corvinus Egyetem vezetését, hogy intézkedjen az egyetem feldarabolásával kapcsolatban – közölte Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. május 26. 14:55
Nagyon helyes, jelentsék fel a levélhamisítót. Más kérdés, hogy nem bízom benne, hogy jut valamire a rendőrség, pont úgy, mint Simon százmillióival kapcsolatban.
Selamat
2015. május 26. 14:19
A népszabaccság küldte a legújabb Teller levél módosítását?
Tintamin
2015. május 26. 13:12
Igy szokott indulni minden meredek allami lenyulas. Valoszinuleg ido elott kiszivargott. Nagyon sokszor megtortent mar, hogy "ugyse merik megcsinalni", aztan kiderult, hogy lopni a fidesz tud a legpofatlanabbul...
kuwiq
2015. május 26. 12:55
Azért érdekelne, hogy az illetékes a Corvinusról ellenőrizte-e a hitelességet, vagy nem? Ilyen súlyú ügyben azért csak illett volna legalább a minisztériumi témafelelőssel szót váltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!