A IV. kerületbe költözött a Munkáspárt

2015. május 15. 11:49

Lecserélte Baross utcai szocreál székházát a Magyar Munkáspárt egy IV. kerületi kertvárosi irodára. Thürmer Gyula az avatón arról beszélt: egy 21. századi párt arculatának megfelelő épületben folytatják a munkát.

2015. május 15. 11:49

Új székházba költözött a Magyar Munkáspárt országos központja. A pénteki budapesti avatóünnepségen Thürmer Gyula elnök arról beszélt, hogy egy 21. századi párt arculatának megfelelő épületben folytatják a munkát.

A politikus azt mondta, a párt állandó szereplője a magyar belpolitikának, a legnagyobb és legerősebb parlamenten kívüli erő, célja pedig az, hogy jelen legyen az emberek között, kimenjen az utcára, és így jusson be az Országgyűlésbe.

A pártot az 1989-es alakulás óta irányító Thürmer Gyula az MTI érdeklődésére közölte: az állami vagyonkezelővel cserélték el a IV. kerület kertvárosi részén lévő, az elmúlt hónapokban felújított egykori irodájukra az 1991-ben megkapott korábbi székházukat, amely egy erősen leromlott állapotú, VIII. kerületi, Baross utcai irodaház két szintjét foglalta el.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. május 15. 17:32
"A IV. kerületbe költözött a Munkáspárt" Bár szívesebben költöztek volna a Parlamentbe. Igaz ott már van egy másik kommunista párt, a Fidesz.
fosraelattack
2015. május 15. 12:26
Munkásököl, vasököl, agyoncsapni mert nem köll. :D
thymian
2015. május 15. 12:10
Nézem ezt az emlékművet és eszembe jut, hogy nemrégiben magyar katonák koszorúzták, miközben valami hasonló vörös molinót lebegtettek egyesek. A pintérőrségnek egy szava sem volt ellene. Bezzeg ha.....
csuka
2015. május 15. 11:58
Ki finanszírozza a Munkáspártot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!