Quaestor: Az Együtt szerint átverés a kárrendezésről szóló törvény

2015. április 14. 14:14

Az Együtt szerint mivel a kárpótlást a kedden elfogadott jogszabály pénzintézetekre terheli, ezért „a károsultakat valójában azok az állampolgárok fogják kártalanítani, akik a nagy bankokban tartják a pénzüket”. Szelényi Zsuzsanna elmondta: Magyarországnak részt kell venniük az emberi jogok eltiprását megakadályozó nemzetközi missziókban.

2015. április 14. 14:14

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja szerint a Quaestor-károsultak kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról szóló törvény csak egy „újabb átverés”. Erről Szelényi Zsuzsanna beszélt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy a kárpótlást a kedden elfogadott jogszabály pénzintézetekre terheli, ezért „a károsultakat valójában azok az állampolgárok fogják kártalanítani, akik a nagy bankokban tartják a pénzüket”.

A független képviselő arra is kitért, hogy képviselőtársával, a szintén az Együttben politizáló Szabó Szabolccsal közösen támogatták az Iszlám Állam elleni fellépésben való magyar részvételt. Magyarországnak részt kell venniük a népirtást és az emberi jogok eltiprását megakadályozó nemzetközi missziókban – mondta.

Szelényi Zsuzsanna azt, hogy elhalasztották az állami földvagyon kezeléséről szóló javaslat zárószavazását úgy kommentálta: az ellenzék nem hagyta, hogy a kormány „bekebelezze és pénzzé tegye” a nemzeti parkok földjeit.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2015. április 15. 11:56
Nincs ebben semmi furcsa, vedi a Beva penzet.
Szúnyog
2015. április 15. 00:13
Az valóban felháborító, hogy az adókból kártérítik egy magáncég kötvényeit felvásárló kamatvadászokat. De mi az az Együtt? Egy kipukkant lufi fellelhető gumidarabkája?
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. április 14. 21:13
Ezzel kussoltatják a népet amíg a saját sztorijukat intézik, majd bejelentik, hogy szori. Az alkotmány nem engedi pedig nagyon de nagyon akartunk segíteni. Császtok, hej.
paraklétosz
2015. április 14. 17:26
Quaestor is az Együtt is átverés. Egyik pénzügyi másik politikai. Egyik kutya, másik ebek harmincadjára jutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!