Tizenhat év után elbúcsúzik az nb1.hu

2015. április 01. 17:25

Tulajdonosunk, a Quaestor gondjai miatt sejtettük, hogy ez a nap is felvirrad, de nagyon nehezen akartunk beletörődni.

2015. április 01. 17:25
Pajor-Gyulai László

„Sok sikert kívánunk olvasóinknak és a magyar futballnak is!

A nyáron ünnepeltük volna a tizenhatodik születésnapot. Imre Mátyás 1999. nyarán indította el az nb1.hu-t, az ország első internetes labdarúgó hírportálját.

Ma pedig búcsúzunk. Tulajdonosunk, a Quaestor gondjai miatt sejtettük, hogy ez a nap is felvirrad, de nagyon nehezen akartunk beletörődni. Tegnap délután már tudtuk, vége, az oldal április 1-től - micsoda gonosz tréfa a sorstól! - nem működik tovább, de mi dolgoztunk addig a pillanatig, amíg át nem vettük a felmondó leveleket. Úgy éreztük, az utolsó percig ki kell szolgálnunk azokat, akik nálunk akarnak tájékozódni a futball világának az életéről. Talán kicsit bíztunk a csodában is, ám az nem következett be, így el kellett köszönnünk egymástól, és most el kell köszönnünk az olvasóktól is.

Köszönjük mindenkinek, aki csak egyszer is ránk kattintott, elnézést kérünk azoktól, akiknek csalódást okoztunk, de nagyon reméljük, hűséges olvasóink azért tartottak ki mellettünk szép számban, mert elégedettek voltak a munkánkkal.

Magyarország elsőként indult labdarúgó hírportálja mától már csak történelem. Szeretnénk, ha Önök is olyan jó szívvel emlékeznének rá, mint mi tesszük. Kívánunk minden olvasónknak, szurkolónak és a magyar labdarúgásnak sok-sok sikert, utóbbinak természetesen úgy is, hogy sajnos, azokról mi már nem adhatunk hírt.                                                                                                           

Pajor-Gyulai László

főszerkesztő”

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. október 09. 21:31
Hát nem ért pótolhatatlan veszteség.
Ellensúly
2015. április 15. 16:13
Sajnálom. (Azért nem ártott volna átnézetni a búcsúszöveget közlés előtt, akkor nem maradtak volna benne olyan kínos bakik, mint az „internetes hírportál”, illetve helyesírási hibák tucatjai.)
Kasperl
2015. április 10. 14:22
milyen szép dolgokat csinálnék lopott pénzből, de sajnos nem lop tovább, aki adná. brühühü.
nimród
2015. április 03. 18:54
Úgy látom, a samsungsportról ideszabadult a fociellenes tábor egy része. Ott hozzá nem értő emberek gyakorolnak megsemmisítő kritikát, gyalázzák a válogatott játékosokat, sokallják a futballisták fizetését, stb. Nyilvánvalóan az irigység dolgozik bennük. Pedig a profi fociban nem pofára, hanem teljesítményre fizetnek. És nem közpénzből, hanem a tulajdonoséból. Aki pontosan tudja, hogy mi éri meg neki és mi nem. Persze a kutya ugat, a karaván halad. Bármennyire is fáj egyeseknek, a magyar foci, ahhoz képest, hogy hová züllesztették az elmúlt évtizedekben, jó úton halad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!