MSZP: A társadalom döntő többsége változást akar

2015. április 11. 12:12

A vasárnapi tapolcai választás a társadalmi kontroll megteremtéséről is szól, arról, amelyet érzékelni is lehetett az elmúlt hónapokban, jelentette ki az MSZP elnök-frakcióvezetője szombaton Ajkán, a párt közel kétszáz aktivistája előtt.

2015. április 11. 12:12

Tóbiás József azt mondta, a társadalom döntő többsége változást akar. De sem a hatalom a hatalomért, sem pedig a szélsőség, a gyűlöletkeltés nem lehet megoldás erre az igényre, ette hozzá. A szocialisták jelöltje, Pad Ferenc országgyűlési képviselőként viszont együttműködést, építkezést és fejlődést hoz a térségnek, politikailag és társadalmilag pedig megbuktatja a Fideszt, mondta.

Bejelentette: az MSZP hétfőn törvényjavaslatot nyújt be, amellyel kezdeményezi, hogy hozzanak létre a Magyar Nemzeti Banknál egy olyan felügyelő bizottságot, amelynek hatásköre kiterjed a jegybank felügyeleti tevékenységének vizsgálatára is.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. április 12. 12:00
"a társadalom döntő többsége változást akar": Megvalósult a kommunista küldetésetek álma: a Föld fog sarkából kidőlni. Megtörtént, helyrehozatal nélkül. Elég romosan is festünk. Nagyon gyorsan vissza, a minden tekintetben működőképes, józan észhez. A macska fogjon csak egeret.
Tintamin
2015. április 11. 14:45
Ebben igazuk van. Meg abban is, hogy nem velük képzeli el ez a döntő többség a változást.... Ki a fasz hisz nekik? És a fidesznek? A jobbikot hagyjuk, azok sosem voltak normálisak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!