Megérkezett Budapestre Tóásó Előd

2015. április 27. 15:25

Megérkezett a Liszt Ferenc repülőtérre Tóásó Előd, aki fegyveres felkelés vádja miatt hat évet töltött börtönben Bolíviában. Tóásó sajtótájékoztatóján visszautasította, hogy terrorizmus szándékával ment volna 2009-ben Bolíviába. Tóásó köszönetet mondott a Baptista Szeretetszolgálatnak, illetve a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak.

2015. április 27. 15:25

Magyarországra érkezett hétfő délután Tóásó Előd, aki fegyveres felkelés vádja miatt hat évet töltött börtönben Bolíviában. A magyar állampolgársággal is rendelkező erdélyi magyar férfi, akit megérkezésekor mások mellett édesapja és nővére is köszöntött, a Liszt Ferenc-repülőtéren tartott sajtótájékoztatón visszautasította, hogy terrorizmus szándékával ment volna 2009-ben Bolíviába.

A könnyeivel küszködő férfi egyben köszönetet mondott a Baptista Szeretetszolgálatnak, illetve a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak azért, hogy segítették a hazatérését.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2015. április 27. 16:23
Pár éve még senki nem tett volna komolyabb tétet az életére, gratula a kitartásának és köszönet az érte tett erőfeszítéseknek..!
BőröndÖdön
2015. április 27. 16:16
Ez egy zavaros múltú minimum szélhámos,hú de jó,hogy magyar földön van...
wartog
2015. április 27. 15:49
Azért ez nem egészen tiszta lássuk be!
wartog
2015. április 27. 15:34
Azért azt elmondhatná valaki, hogy igazából minek is ment oda?Valami azért nem egészen világos. Szép a hurrá optimizmus, hogy megjött meg minden, de mi az igazság, cseresznyét ment szedni, vagy mi a fene?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!