Fideszes képviselő: Kaposvár szinte egyöntetűen halálbüntetés után kiált

2015. április 29. 14:48

Gelencsér Attila, Kaposvár fideszes országgyűlési képviselője szerint is a halál a méltó büntetés a kaposvári trafikgyilkosság elkövetőjének. A politikus elmondása szerint nem tud olyan emberrel találkozni Kaposváron vagy a környékén, aki nem igényelné a halálbüntetés visszaállítását.

2015. április 29. 14:48

Kaposvár fideszes országgyűlési képviselője szerint a kaposváriak lesújtott közössége szinte egyöntetűen kiált a halálbüntetés után.

Nem tudok Kaposváron vagy a környéken egy olyan emberrel találkozni, aki ne azonnal fogalmazná meg a halálbüntetés igényét” – mondta Gelencsér Attila szerdán a „Le a fóliával! Halálbüntetést az elkövetőkre!” címmel Kaposváron tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: „az én személyes erkölcsi érzékem szerint is az ilyen aljas indokkal elkövető, különös kegyetlenséggel gyilkoló embernek a halál a méltó büntetése”. 

A kaposváriak elvárása, hogy „méltó büntetést, a lehető legsúlyosabb ítéletet kapja az elkövető” – hangsúlyozta a politikus az egy héttel ezelőtt egy kaposvári trafikban történt gyilkosságról, egy fiatal eladónő haláláról szólva.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2015. április 29. 22:22
Undorító ahogy a fidesz próbálja felhasználni egy ember halálát... Lehet ennél lejjebb??
Brigadéros
2015. április 29. 21:01
Attila! Jó voltál a TV-ben az imént! :) Egy javaslat: Amikor kretén újságírók mikrofont nyomkodnak kormánypárti politikusok képébe, hogy: "Hány embernek kell még meghalnia a trafik-törvény miatt?!", akkor én visszakérdeznék, hogy: "Miért nem nyomkodja a mikrofonját inkább a cigi gyártó multik képviselőinek orra alá, hogy hány embernek kell még meghalnia a dohányzás miatt???! Üdv: Brigadéros
formaegy
2015. április 29. 19:20
Akik annyira a halálbüntetés ellen vannak, akkor miért támogatják a terroristák halálbüntetését? Aki itt M.o.-on ártatlan embereket gyilkol, az is egyfajta rohadt, mocskos, gyilkos "terrorista"! Itt lehet ölni ártatlanokat? Milyen álszent szarháziak vagytok az EU-val együtt! Az Eu, USA, Izrael gyilkolhat, de ha a saját hazádban gyilkolnak ártatlanokat és a megfelelő büntetést kéred, akkor meg fröcsköltök!
sine ira et studio
2015. április 29. 17:59
Gelencsér Attila, eddig is egy undorító alaknak tartottalak, de azt, hogy a bosszúvággyal akarod alátámasztani és legitimálni a halálbüntetést, az valami olyan mélység, amit eddig Magyarországon senki nem ért el. Miért kell akkor finomkodni, miért nem inkább a szemet-szemért ókori elvét hozzuk vissza? Aki megöli a másik gyerekét, annak öljék meg szintén a gyerekét. Még visszatartó ereje is nagyobb lenne, "állj bele" a témába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!