Újszülötteket ment a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány

2015. március 14. 11:30

Az érkező, rossz állapotban lévő babák túlnyomó többségét meg tudja menteni az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában.

2015. március 14. 11:30

A Heti Válasz karácsonyra megjelent, Isten hozott! című interjúkötetének minden eladott példánya után 200 forintot a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványnak ajánlott. Az eddig összegyűlt adományt a kiadó képviselői március 11-én adták át az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2015. március 15. 08:09
Bármennyire is fáj, be kell látni, hogy az orvostudomány elkorcsosítja az emberi fajt. Lassan olyanok leszünk, mint az angol bulldog. Mesterséges beavatkozások nélkül szaporodásképtelen. Párzani nem tud és csak császármetszéssel képesek világra jönni a kiskutyák.
trendo
2015. március 14. 13:37
A magam részéről inkább az ilyen, megbízható hátterű alapítványokat támogatnám, mint a Balogh István féle szélhámosságot (Gyemekrák Alapítvány), melynek fő funkciója az, hogy egy metszett faszúnak és családtagjainak pazar megélhetést nyújtson. Tud valaki arról, hogy zárult az ügyészségi nyomozás róluk? Vagy megint sikerült lekorrumpálni a hatóságokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!