Rogán nem áll szóba a „rasszista” hvg.hu-val

2015. március 17. 09:33

A megújult köztévéről kérdezte a képviselőket a hvg.hu. Rétvári és Rogán válasz helyett a portált bírálták, mert az szerintük rasszista hangnemben írt a közmédia egyik munkatársáról.

2015. március 17. 09:33

Kocsis Máté nem nézte a köztévé műsorát, de arra a riporteri felvetésre, hogy hallott-e a bakikról az első napon, azt mondta: „ha engem múlt héten megkérdeztek volna, hogy önök fognak-e gúnyolódni az M1-en most hétfőn, akkor biztosan igent mondtam volna”.

Más kormánypárti képviselők nem is akartak nyilatkozni a hvg.hu-nak. Rétvári Bence arra a kérdésre, hogy tetszik neki az új köztévé, azt válaszolta: neki „az a rasszista hangnem nem tetszik, amit a hvg.hu mostanában megüt”. Rogán egyenesen úgy fogalmazott, hogy nem nyilatkozik egy „nyíltan rasszista portálnak”.

Mátrai Márta viszont szívesen nyilatkozott: mint mondta, nagyon tetszik neki az új közhírtévé, kezdeti hibák pedig mindenhol előfordulnak. A riporter kérdésére azt mondta: nem hiányolta a külföldi híreket vasárnap, mert arra volt kíváncsi, mi történik az országban március 15-én. Hozzátette: „meg vagyok róla győződve, hogy legalább akkora nézettsége lesz, mint a BBC-nek”.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. március 22. 16:43
Nagyon jól teszi Rogán.
tevevanegypupu
2015. március 19. 21:18
Hát..a hvg most megint eheti amit főzött..előbb Gavra (ő kevésbé rosszhiszeműen, viszont sokkal hülyébben, elfeledve az első számú hirharsonai parancsot, hogy jó újságíró ellenőriz, ellenőriz és ellenőriz)) és most Totaw, aki nagyon rosszhiszeműen de sokkal ravaszabban. Már ahogy azt ő hitte. Ő bátor volt..hogy stílszerűen mondjam, mint a cigány lova..
Morgen
2015. március 19. 20:08
Rogán hülyeséget beszél. A HVG nem csak rasszista, hiszen minden kommunista az, hanem hazug!! (Bajai videó és társai). Már régen fütyülni kellett volna rájuk!
Bazooka454
2015. március 19. 14:41
Szerintem az első nap a Benny Hill show -t is megelőzi, azonos kategóriában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!