Pesti Srácok: Kilépett az IKSZ-ből Csontos Sandra

2015. március 25. 22:19

Kilépett az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségből Csontos Sandra, annak ellenére, hogy az új elnök, Nacsa Lőrinc alelnöknek kérte fel – értesült a Pesti Srácok. Az tisztújító kongresszuson Nacsával szemben szombaton alulmaradt Csontos azzal indokolta lépését: új időszak kezdődik az életében.

2015. március 25. 22:19

Levélben értesítette az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szombaton megválasztott új elnökét, Nacsa Lőrincet ellenfele, az alelnöki posztra felkért Csontos Sandra, hogy kilép a szervezetből – értesült a Pesti Srácok.

 
Csontos a szombati tisztújító közgyűlésen 25 szavazattal maradt le Nacsa Lőrinc mögött. 
 
A PestiSrácok.hu-nak Csontos Sandra úgy nyilatkozott: „Nem sértődésből, vagy személyes konfliktus miatt nem fogadtam el az új elnök felkérését, hogy legyek az IKSZ alelnöke. Mindössze annyiról van szó, hogy új időszak kezdődött az életemben, és most erre szeretnék fókuszálni. Sok dolgom lesz, az új feladataimra és kihívásokra kell koncentrálnom. Minden lezárás valami újnak a nyitánya is egyben. Életem egy fontos időszaka után most új kezdődött.” 
 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. március 26. 15:29
A Fidelitas keresztény tagozata várja Sandrát, ha mindenképp politikus kíván lenni.
gorankaran
2015. március 26. 10:51
Nekem megvolt. Tehetséges.
csuka
2015. március 26. 10:28
Sandra kiIKSZelte magát.
tango47
2015. március 26. 10:24
Szerintem csak olyan szervezeteket kellene létrehozni, ahol minden tag egyben a szervezet elnöke is lenne. Akkor nem lennének megbántott emberek. (Ezzel a hozzáállással nem kellene erőltetnie a kislánynak a politikai pályát.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!