Ötven autóvál zárták le a Lánchidat a tüntetők

2015. március 18. 18:58

Lezárta a Lánchidat ötven autóval Büki Zoltán a kormány „antidemokratikus intézkedései” ellen demonstráló csoportja. A helyszínt a rendőrség biztosítja.

2015. március 18. 18:58

Ötven autóval eltorlaszolták demonstrálók a Lánchidat szerda este. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a rendőrség lezárta az alagutat és a Várkert rakpartot egészen a Lánchídig. A Lánchíd budai hídfőjénél rendőrök biztosítják a helyszínt. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. 

Az Index szerint Büki Zoltán civiljei demonstrálnak a kormány „antidemokratikus” intézkedései ellen.

 
A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte a Facebook-oldalán, hogy a 16-os és 105-ös autóbusz az Erzsébet hídon át közlekedik, nem érinti a Clark Ádám téri és a Széchenyi István téri megállót, mert demonstráció miatt lezárták a Lánchidat és az alagutat.
 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drágha Márió
2015. március 18. 20:26
Állítólag azért fejezték be a blokádot,mert Büki mama rátelefonált a fiacskájára:Zolika,ha kilencig nem érsz haza,nem kapsz vacsorát!
lynx
2015. március 18. 20:08
BTK 323. § (1) Aki közérdekű üzem működését jelentős mértékben megzavarja, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt a) csoportosan, b) bűnszövetségben vagy c) különösen nagy kárt okozva követik el. Az autóbusz az közérdekű üzem. Minimum két év fejenként. Bükinek nyolc. Pártfüggetlenül. Köztörvényes bűnözők.
formaegy
2015. március 18. 19:52
"Büki Zoltán civiljei" Kiléptek a Dk-ból, hogy civilek legyenek))))) Gondolom libasorban felsorakoztak, és már mehet is a kép az USA-ba, hogy elfoglalták a kormányváltók Bp-et))))))) Bitó fizess! Megdolgoztak érte)))))))))))))
apoa
2015. március 18. 19:46
Hogy egy klasszikussal éljek: Kia faszom az a Büki Zoltán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!