Nem fogadja el a Külügy válaszát Szél Bernadett

2015. március 25. 11:35

„Egy másnapi keltezésű, jogilag abszolút nem a helyén való jogiratot válaszként nem igazán tudok elfogadni” – mondta Szél Bernadett a Külügyminisztérium diplomata-útlevelekre vonatkozó nyilatkozatával kapcsolatban.

2015. március 25. 11:35

A Külgazdasági és Külügyminisztérium eljuttatta Szél Bernadett LMP társelnökének azt a nyilatkozatot, amelyben az ellenzéki politikusnak a diplomata-útlevelekre vonatkozó kérdésére válaszoltak.

„A nyilatkozatban leírták, hogy nekem nincs igazam, és szerintük az egyáltalán nem közérdekű adat, hogy kinek van hivatalos útleve, kinek nincs. Ezen kicsit csodálkoztam, hiszen van egy bírósági ítélet arról, hogy  ezt ki kell adni. Senkinek nincs igaza szerintem, nagyjából ezt lehet kiolvasni ebből a levélből” – reagált Szél Bernadett.

A minisztérium közölte: Vida Ildikó, Habony Árpád és Heim Péter nem rendelkezett és jelenleg sem rendelkezik diplomata-, illetve külügyi szolgálati útlevéllel, kivéve Giró-Szász András korábbi jelenleg kormányzati kommunikációért felelős államtitkár rendelkezett 2014. november 30-ig érvényes diplomata-útlevéllel.

„Konkréten ezt a négy személyt kérdeztük, és öt hónap után így sikerült ezt a témát részükről lezárni. Azért én várom, hogy a hivatalos ítéletre is megküldjék az álláspontjukat, mert egy másnapi keltezésű, jogilag abszolút nem helyén való iratot nem igazán tudok válaszként elfogadni” – mondta Szél Bernadett az LMP társelnöke.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. március 25. 22:59
Kólika, kólika tiszta nádszál, Külügybe, belügybe odacsászkál. Szarban ezer Berni bogarászik, Durran a kólika, ki se látszik.
NeMá
2015. március 25. 20:11
Egyébként szerintem a legfőbb probléma, hogy találgatásokra és pletykákra probálnak pereket indítani. És gyorsan 0 oknyomozás, vagy bármiféle munka nélkül! Így aztán minden ellenzéki próbálkozás egy irtó gusztustalan dagonyázásba fullad!
pollip
2015. március 25. 19:12
Én meg nem fogadom el Szél Bernadettet:-)) elfújta a szél:-)))
chiliVili
2015. március 25. 17:41
Ennek a cikknek a komment-felületén látszik csak igazán, hogy mennyi, de mennyi tuskó van itt, akiket nem volt senki, de senki, aki legalább az alapvető és minimum elvárható illemre nevelte volna! Tökéletesen látszik, hogy bármilyen végzettséget lehet venni és kapni, az csak egy papír, de az intelligencia vagy vele születik valakivel, vagy egész életében csak messziről ugatja! Az illemre viszont még az ikugyengéket is lehet tanítani, - persze csak akkor, ha van a közvetlen környezetükben olyan személy, aki ezt képes meglátni és orvosolni is. Kár, hogy ide nagy részben olyanokat fújt össze a szél, akikkel nem volt, ki foglalkozna. érdemes végigolvasni ennek a cikknek a kommentfolyamát, különös figyelemmel a kommentek értékelésére, ami még annak a reményét is földbe döngöli, hogy ez bárkinek is bántaná a jóízlését. Nem! Itt a legmocskosabb kommentekneket tetszikelik egymásnak. Szóval nem arról van szó, hogy csak kicsúszott a billentyűk közül egy-egy hímsovi, bunkómacsó hányás, hanem született és berögzült neveletlen tahókról van szó. (tisztelet az itt író kevés kivételnek, akikre természetesen mindez nem értendő) Akik ilyen szinten képesek egy nőről,- egy nőre ilyeneket írni, azok mintha nem is evilág szülöttei lennének... Még az ősemberben is nagyobb tisztelet lakozott! A legdurvább pedig az, hogy ezek a faragatlan bunkók még azt is hiszik magukról, hogy ők tudják jól és mondják meg a frankót. Szegény hülyék nem is sejtik, hogy Szél Bernadettnek igaza van. Az ügy előzményét meg vélhetően nem ismerik, vagy ha mégis, akkor az már túl régen volt számukra az agykapacitásukhoz képest. Ha mégis emlékeznének rá, akkor meg sík hülyék, ha ezért ekézik a képviselőasszonyt. Egyébként meglehet, hogy pár rövidpötsű, komplexusos bájgúnár csupán csak azért ír mocskot Szél Bernadettre, mert baromira bejön nekik mint nő, de -mintha apjuk se lett volna nekik, aki megtanította volna őket arra, hogy miként illik a tetszést kinyilvánítani egy hölgy felé - mint a kiscsoportos dedósok, csípkednek, hajat húznak és köpkölódnek inkább! Hát kérem, jól látható, hogy ma itt tart a magát értelmesnek képzelő hímek nagy része!.. Sajnos, ez annyira el van [email protected], hogy az alapokhoz kell visszanyúlni és elölről kezdeni az egészet. Ezzel kéne a Harrachoknak foglalkozni, hogy körbenézni egy mandiner.hu kommentelői között és elgondolkozni, hogy ha már itt is ez a színvonal, akkor sürgősen magukhoz kellene nyúlniuk inkább, mintsem a nők dolgaiba belepofázni folyton-folyvást. Szégyen és gyalázat, amit ennél a cikknél egy hölgy felé megtettek az állítólagos "férfiak"! Komolyan mondom, durva! Vajon az édesanyáik, húgaik, nővéreik, lányaik olvassák ezeket? (már ha az ilyeneknek vannak...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!