Sztrájkolnak a Pick dolgozói

2015. február 26. 10:34

A Pick Zrt. által előírt drasztikus teljesítménynövelés miatt határozatlan idejű sztrájkba kezdett a vállalat pécsi üzemének 200 dolgozója csütörtök reggel.

2015. február 26. 10:34

Csütörtökön reggel hat órától teljes, határozatlan idejű sztrájkba kezdtek a Pick Szeged Zrt. pécsi üzemének munkavállalói – közölte az MTI-vel Mózes Tibor, a Liga Szakszervezetek szervezési osztályának vezetője.

Mózes Tibor a Liga Szakszervezetek MTI-hez eljuttatott közleményét megerősítve azt mondta, a megmozdulásra azt követően került sor, hogy február 10-én már tartottak a dolgozók egy egyórás figyelmeztető sztrájkot a Pick Zrt. által előírt drasztikus teljesítménynövelés miatt. Közlése szerint a munkabeszüntetésben mintegy 200-an vesznek részt, a gyár teljesen leállt, a dolgozók az üzemi étkezdében gyülekeznek, a sajtót nem engedik be a gyár területére.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kilah P
2015. február 26. 13:02
Nocsak, egy szakszervezet, amely tényleg kiáll a dolgozók érdekeiért - a magánszférában! Lesz itt még minkásmozgalom
Horpadt Bölény
2015. február 26. 11:21
Pick pack puck
pimepime
2015. február 26. 10:55
Csányi Sándor pénzéhsége csillapíthatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!