Putyin mellett is tüntettek kedden

2015. február 18. 10:00

Szélsőjobbról, szélsőbalról és külföldről egyaránt támogatják Putyint. Az orosz elnök szimpatizánsai a nagykövetség előtt tüntettek kedden.

2015. február 18. 10:00

A demonstrálók szerint Putyin elnök politikája inkább békepolitika. 

Szír bevándorlók is részt vettek az eseményen: azt mondták, Putyin látogatása alkalmával meg akarják köszönni azt a segítséget, amit Szíriának adtak az oroszok.

Az egyik szónok azokat a „tízezreket” hiányolta a rendezvényről, akik annak idején a „Kádár-rendszer előnyeit élvezték”.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lázár Páván
2015. február 18. 20:14
gojj "a Kádár-rendszer élvezői,fenntartói,kitartottjai" “Az áldatlan emlékű Kuncze belügyminisztersége idején naponta voltak robbantások, emberek haltak meg, utcán robbantak az autó. Ha jól emlékszem, még Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatása napján is volt robbantás. Pintér Sándor lett a belügyminiszter, másnap megszűntek a robbantások. Hogy hogy csinálta, az az ő dolga” – mondta Pintér 1998-2002 közti miniszterségéről.” Szólt a haverjának, az annyira gyakori nevű, hogy nem is emléskzem már Dietmar Clodonak hogy hagyja abba a robbantásokat
Lázár Páván
2015. február 18. 19:57
"Az egyik szónok azokat a „tízezreket” hiányolta a rendezvényről, akik annak idején a „Kádár-rendszer előnyeit élvezték”." Ők most a fidesz és az mszp felső vezetésében ülnek És orbánnak, gyurcsányinak, kövérnek, pintérnek, matolcsynak stb hívják őket És hülyék lennének tüntizni mikor szénné lopták magukat a magyar nép által 45 éve alatt megtermelt majd általuk privatizált közvagyonból
vanyádat
2015. február 18. 16:16
Illusztris társaság :DD
ciprióta
2015. február 18. 15:55
na ime az eredmény....a magyar szélsőbal és szélsőjobb...vagyis a nemzet szocialistái és nemzetiszocialitái. Elég hama visszatért a fasizmus a mi szép ki hazánkba szaftzabálók....gratulálok putyin , szép munka volt.Immár nem csak te vagy a világ szégyene és első számu hitlerutóda, vannak már kishortyk is a tarsolyban. Szlava Rosszii....DDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!