Győzelmet vár a Societas Kész Zoltántól

2015. február 22. 15:25

A Socieatas aktivistái arra kérik a veszprémi szavazókat, hogy merjenek felháborodni és szavazzanak Kész Zoltánra, mert így leváltható a kétharmad.

2015. február 22. 15:25

A baloldali ifjúsági mozgalom, a Societas tagjai bizakodóak a vasárnapi veszprémi országgyűlési választásokkal kapcsolatban, és bíznak abban, hogy az általuk is támogatott független jelölt, Kész Zoltán fog nyerni. Az aktivisták bíznak benne, hogy sikerül leváltani a kétharmadot.

Egyértelműen győzelmet várunk. Nagyon bízunk benne. Egy nagyon szimpatikus fiatalemberről van szó. Bízunk abban, hogy Veszprém és a környező települések jó döntést hoznak majd – mondta el Torzsa Sándor a Societas, baloldali ifjúsági mozgalom országos elnöke a veszprémi időközi országgyűlési választásokkal kapcsolatban.

A Societas aktivistái Gyulafirátóton külön kampányoltak Kész Zoltán mellett.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2015. február 22. 22:31
Ha a Societas valamit vár, a Societas megkapja, ennyi! Akkor ezentúl a Societasszal kell nagyon jóban lenni, úgy tűnik :)
énvagyokanép
2015. február 22. 19:46
Ajaj ugy néz ki baj lesz narancsbolsik.
kuwiq
2015. február 22. 19:38
Na, megérkezett a felmentő sereg. Ezek meg a gőgös romba döntöték a kész minden reményét a puszta jelenlétükkel.
ptrfarkas43
2015. február 22. 18:58
Várni azt lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!