A TEK lefújta a MostMi mai tüntetését

2015. február 02. 09:55

Bár korábban a rendőrség és a TEK is mindent rendben talált a MostMi hétfőre meghirdetett tüntetésével, most mégis lefújták azt. A tüntetést már január másodikán bejelentették a Pollack Mihály térre, a területet be is járták a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ képviselőivel. A szervezők nem adják fel.

2015. február 02. 09:55

Mégsem tüntethet a MostMi a Pollack Mihály téren hétfőn – írja az Index. A tüntetést már január másodikán bejelentették, a területet be is járták a rendőrség és a TEK képviselőivel. Most a rendőrség hívta a szervezőket, hogy a TEK mégis lezárja az egész teret, így nem lehet tüntetni.

Keressük a megoldást, nem adjuk fel, nem fogjuk lefújni a demonstrációt” – mondta a lapnak a tüntetés szervezője, Takács Borbála. A MostMi a következő felhívással hirdette meg a rendezvényt: „mutassuk meg Merkel asszonynak, és mutassuk meg a világnak, hogy Európához akarunk tartozni, hogy büszke európai polgárok vagyunk, és eszünk ágában sincs változtatni ezen!

Az éjjel egyébként a rendőrség Merkel látogatása miatt felszámolta a hónapok óta a parlament előtt táborozó Szabó „Tuareg” Gábor sátrát, de kedden újraépíthetik azt. A Kettős Mérce szerint a tüntetés betiltására nincs is jogi lehetőség.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2015. február 02. 14:47
Üljenek be egy Mekibe...
Peter8811
2015. február 02. 13:52
Az ellenzék újra gondolta a régi 3 szor 8= 24-et mégpedig az új felosztás 8 óra pihenés 16 óra sorakozás a tüntetésem.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. február 02. 13:29
Egyszerű: Nem szolgálja Magyarország érdekeit egy demokrácia melletti tüntetés. 56 sem volt szimpatikus a diktatúrának.
Lázár Páván
2015. február 02. 13:29
GLADIO - MŰVELET - "A FESZÜLTSÉG STRATÉGIÁJA" Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett tanúvallomásában így vallott: "Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be." Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok. http://www.youtube.com/watch?v=2V1DnwUCb4Y
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!