Távozik a kormányszóvivői posztról Kurucz Éva

2015. január 30. 13:48

Február elsejével távozik a kormányszóvivői posztról Kurucz Éva, aki indoklása szerint gyermekeivel szeretne több időt tölteni nyolc hónapnyi kormányzati szolgálat után.

2015. január 30. 13:48

Február elsejével távozik a kormányszóvivői posztról Kurucz Éva – közölte a Kormányzati Információs Központ pénteken az MTI-vel.

 
Kurucz Éva családi okokkal indokolta lemondását, amelyet Orbán Viktor elfogadott.  A miniszterelnök 2014 májusában kérte fel a több mint 10 éves televíziós tapasztalattal rendelkező szerkesztő-műsorvezetőt a kormányszóvivői feladat ellátására. 
  
„Nagy megtiszteltetésnek és egyben szolgálatnak tekintettem a kormányszóvivői feladatomat. Bízom benne, hogy az elmúlt nyolc hónapban tudtam segíteni Miniszterelnök úr és a Magyar Kormány munkáját. A továbbiakban két gyermekemmel szeretnék több időt tölteni, és elsősorban édesanyaként helytállni” – olvasható Kurucz Éva nyilatkozata a közleményben.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2015. február 07. 17:59
Köszönjük szakmai helytállását ! Sok boldogságot kívánok családja körében , s további tartalmas szakmai karriert !
Laurence Szilard
2015. február 06. 10:02
Hát azért nyolc hónap után lemondani azzal, hogy a család a legfontosabb, kicsit gyanús, nem?
Zoli atya
2015. február 02. 21:14
Ennek a a még a szeme is baszik. Kúrnám..:-)
puszika
2015. február 02. 12:52
Neked minden gyanús,még saját magad is!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!