Pártalapításon gondolkodnak a tüntetés szervezői

2015. január 02. 14:33

A pénteki tüntetést szervező MostMi kezdeményezés mögött álló Várady Zsolt az Origo-nak azt mondta: semmiképp nem állnának be egy meglévő párt tagozatának, de gondolkodnak az önálló pártalapításon a következő parlamenti választásra.

2015. január 02. 14:33

Kész Zoltán, a baloldal által is támogatott veszprémi civil jelölt szeretett volna felszólalni a MostMi pénteki tüntetésén, de a szervezők visszautasították. Várady Zsolt azt mondta, örülnek a megkeresésnek, de nem szeretnének egy meglévő párt tagozatává sem válni. 

Az Origo-nak a tüntetést szervező Várady azt is elmondta, hogy fontolgatják egy saját párt alapítását. Mint mondta, már vizsgálják a lehetőségeket és a következő parlamenti választásig felállhat az új politikai erő.

Kész Zoltán az Origo-nak azt mondta: nem sértődik meg a visszautasításon, a tüntetés időpontjában közzéteszi a Facebookon a beszédet, amit elmondott volna. 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. január 03. 01:02
Úgy, úgy! Nem elég 9 vörös párt, kell még egy tizedik is. Addig sem lesz legalább vörös "összefogás", amíg ugyanarra a szavazótáborra hajtanak ennyien. :-)
zolka50.50
2015. január 02. 19:56
Micsoda lúzer bagázs!
qccqccqcc
2015. január 02. 18:54
Helyes, helyes! Osztódjatok liberális köcsögök:-)
Szümi
2015. január 02. 18:29
Ezek mind ilyenek. Mind pártot akar alapítani és egy sem akar onnantól kezdve dolgozni. Lopni akar, élősködni akar. Többnyire sikerül is nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!