Merkel látogatásához igazítják a következő tüntetést

2015. január 02. 15:29

Az európai Magyarországért szervez tüntetést két Facebook-csoport. A tüntetést február elsejére időzítik, mivel azt írják, Angela Merkel február 2-án látogat Budapestre. Merkel látogatásának időpontjáról egyébként egyelőre sem a magyar, sem a német kormány honlapján nincs hivatalos információ.

2015. január 02. 15:29

Hivatalosan egyelőre nem ismert, hogy Angela Merkel német kancellár mikor látogat Budapestre, a 60 ezren a MAGÁN nyugdíjukért és a Százezren az internetadó ellen elnevezésű Facebook-csoportok azonban tudni vélik, hogy február másodikán. Ezért is időzítették a „Tavasz jön – Orbán megy” mottójú tüntetésüket az ezt megelőző napra, február elsejére. Szerintük ez a nap jó alkalom arra, hogy megmutassák: „Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal. Magyarország nem kér Orbán maffiaállamából és antidemokratikus kormányzásából.”

Az esemény Facebook-oldalán azt írják, hogy egy európai Magyarországért tüntetnek és nem engedik, hogy a hatalom már a tüntetéshez való jogaikat is korlátozza. Tiltakoznak továbbá a demokrácia lebontása és az embereket elszegényítő politika ellen.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2015. január 03. 07:21
Idióta bohócok! Söpredék!
Mich
2015. január 02. 22:33
"Merkel látogatásának időpontjáról egyébként egyelőre sem a magyar, sem a német kormány honlapján nincs hivatalos információ"... ...de a CIA már tudhat valamit... ...és kinek jóbarátja a Jóbarát, ha nem a Ballibnek és az álcivileknek...
kitiltott
2015. január 02. 20:13
Azért kellene a gyülekezési törvény hogy pár száz anarchista gyurcsányista barom ne tudja lebénítani a fél város közlekedését..gyülekrezzenek ha akarnak de ne úgy hogy azzal szereznek "hangot a mondani valójuknak hogy lezárják az utakat.. Menjek a város ligetbe vagy a lakhelyükhöz közel eső valamelyik focipályára..ott kidühöngik magukat aztán majd haza mennek és isznak egy jó fajtájú vörösbort és könyveket írnak a kurvaerős magyar baoldalról..
antioxi
2015. január 02. 20:08
"19:26 Így a tüntetés végén még szeretnénk feltenni a kérdést, hogy mi a fasznak kell 15 percenként rendszert váltani és 20 percenként új alkotmányt kovácsolni, ahelyett, hogy rendesen kormányozna már végre valaki?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!