Így tüntet az MSZP az útdíj ellen

2015. január 13. 09:50

Félpályás útlezárást szervezett Szekszárdnál tegnap az MSZP. A tüntetők szerint felháborítónak tartják, hogy az M9-es autóútra is megyei matricát kell venni, ráadásul kettőt, mert az két megyéhez is tartozik.

2015. január 13. 09:50

Félpályás útlezárást szervezett Szekszárdnál tegnap az MSZP. A tüntetők felháborítónak tartják, hogy az M9-es autóútra is megyei matricát kell venni, ráadásul kettőt, mert az két megyéhez is tartozik. Úgy vélik, a kormány a kieső pénzösszeget akarja pótolni a megyei matricák bevezetésével, ami egyébként semmi más célt nem szolgál. Heringes Anita, MSZP-s országgyűlési képviselő szerint a megyei matrica bevezetésének elve elfogadhatatlan, mert még egy bőrt már nem lehet az emberekről lehúzni. Szerinte nem lehet fizetőssé tenni olyan útszakaszokat, amely a mindennapi bejáráshoz szükségesek. Fónagy János, az NFM államtitkára azt mondta, hogy a megyehatárokon átnyúló utak ügyét felül fogják vizsgálni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schnee
2015. január 13. 13:02
Bakker ez egy államtitkár? Nem gondultunk arra, hogy Budpestttől délre is van 2 Dunahíd...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!