A Miniszterelnökségtől kapott parlamenti belépőt Habony

2015. január 07. 13:59

Egy közérdekű adatigénylésből kiderült: Habony Árpád a Miniszterelnökség kezdeményezésére kapott belépőt a Parlamentbe. A Miniszterelnökség ezt azzal indokolta, hogy Habony gyakran a Parlamentben ad tanácsot.

2015. január 07. 13:59

Szakértői belépője van Habony Árpádnak a Parlamentbe, amit a Miniszterelnökség kérésére állítottak ki neki – derült ki egy közérdekű adatigénylésből. Az Index felidézi, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter korábban azt mondta, hogy nincs hivatalos kapcsolatban Habony Árpáddal, és azt sem tudja, hogy a Fidesz, vagy a miniszterelnök tanácsadója-e.

A Miniszterelnökség utóbb közölte, hogy azért van Habonynak állandó belépője a Parlamentbe, mert több politikus ott hallgatja meg a tanácsait. Ez nem jelenti azt, hogy bármiféle munkaszerződése lenne akár a Miniszterelnökséggel, akár más tárcával – szögezték le.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabadon ébredők
2015. január 08. 06:41
Denia: "És akkor mi van? Mi van ezzel a Habonnyal, hogy így benne vagytok folyamatosan a seggében?" Inkább ti vagytok benne orbán végbelében Te, Páván, kamasuka meg a többi És szép szájú nő lehetsz hogy végbél helyett a segg szót használod Egyébként csak érdeklődésképpen, neked volt már pénisz a végbeledben?:)
Szabadon ébredők
2015. január 07. 21:33
Jav Ha már a szjj ártó vagy valamelyik másik főtolvaj fideszes adhatott DIPLOMATA ÚTLEVELET az - állítólag - a fidesszel a legellenségesebb szdsz párt elnükének, kókának, akkor miért habonyon vagytok kiakadva Csak összenőtt, ami összetartozik
Szabadon ébredők
2015. január 07. 21:33
Ha már a szjj ártó vagy valamelyik másik főtolvaj fideszes adhatott DIPLOMATA ÚTLEVELET az - állítólag - a fidesszel a legellenségesebb kókának, akkor miért habonyon vagytok kiakadva Csak összenőtt, ami összetartozik
Szabadon ébredők
2015. január 07. 21:30
Rasid "Utálom ezt a szarfejű retikülöst." Valaki mondta hogy még a Gucci kabátja is női gombolású Habony egyébként is buzifejű, valószínűleg kétkapura játszik, volt már férfi végbelében is a farka, kapócs zsókán kívül, alatt, közben, mellett Vagy másé az övében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!