Az MTI sérti a közszolgálatiságot

2014. december 16. 19:01

Kiadtunk egy OS-közleményt. Illetve csak adtunk volna, mert az MTI kivette az OS-közlemények sorából.

2014. december 16. 19:01
Ujhelyi István
Ujhelyi István

„A mai nap margójára: az MTI nem tudósított az autópályák fizetőssé tétele kapcsán megtartott, kormánykritikus sajtótájékoztatómról. Ezért kiadtunk egy OS-közleményt »Ujhelyi: amiről az MTI nem hajlandó tudósítani« címmel. Illetve csak adtunk volna, mert az MTI kivette az OS-közlemények sorából. Szerintük sértette a távirati iroda hírnevét. Szerintem pedig az MTI sérti a közszolgálatiságot.”

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2015. április 10. 09:31
most vonatkoztassunk el attól, hogy ez a retardált akart közleményt kiadni. szerintetek oké, hogy a közpénzen működő és közszolgálati kötelezettséggel rendelkező távirati iroda szelektálja a híreket és csak azt jelenteti meg, ami neki tetszik? ez sztem vérlázító, oldaltól függetlenül...
na még ez is
2015. április 10. 09:31
jogos. *szakmailag indokolhatatlanul, politikai vonalak mentén szelektálja
na még ez is
2015. április 10. 09:31
Országos Sajtószolgálat
na még ez is
2015. április 10. 09:31
ismerős lehet. a Fidesz ellenzékben töltött nyolc éve leírható egy szóval: NEM. ezt mondták mindenre. gondolom azt konstruktív ellenzékiségnek hívtad akkor...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!