Péntek délelőtt tüntetnek a devizahitelesek

2014. december 19. 09:06

Péntek délelőtt tízkor indul a Nem adom a házam elnevezésű devizahiteles mozgalom autós vonulása az Nyugatitól. A Béke téri robbantás helyszínére, az izraeli nagykövetséghez, valamint a képviselői irodaházhoz is ellátogatnak, ahonnan legutóbb kitiltották a devizahitele tüntetőket.

2014. december 19. 09:06

A Nem adom a házam mozgalom az idei sikeres tüntetéseinek helyszíneit járja végig a péntek délelőtti autós tüntetésen. Közleményük szerint a Nyugati térről indulnak tíz órakor, ahol a felüljárót is lezárják. Majd a Béke térre mennek, ahol év elején robbantás történt egy banknál. Azt írják, Kinyilvánítjuk újból, hogy azt szeretnénk, hogy „Ne legyen szükség újabb robbantásra!

A devizahiteles autósok aztán az Oktogonra, az Erzsébet térre, majd az izraeli nagykövetség Fullánk utcai épületéhez vonulnak. Ezt azzal indokolják, hogy „volt amikor Izrael úgy gondolta, hogy lezárhatja a követsége előtti utcát. Ezt mi nem hagytuk. Visszafoglaltuk. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy soha többet nem tűrjük el, hogy idegen ország elzárjon Magyar emberek elől közterületet.

Végül az Országgyűlés Irodaházához mennek, ahonnan nemrégiben kitiltottak pár tucatnyi devizahiteles tüntetőt rendzavarás miatt. A mozgalom közleménye szerint az ügyben húsz ember ellen folyik eljárás.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. december 19. 13:24
"Péntek délelőtt tüntetnek a devizahitelesek" Aki tüntet, annak a hitelét nem kellene bátani. Minek erőszakoskodni szegényekkel. Maradjon úgy, ahogy van.
magnamater
2014. december 19. 13:08
Devizahitelesek börtönben, bűnös bankárok szabadon!
Morgen
2014. december 19. 13:03
Én szolidaritást vállalok velük! :-))) Mindennapi tüntetés-adagomat megadta az ég! Felszólítom Orbán Viktort, hogy kötelezze Ferikét, , hogy ő meg a mindennapi kát-háromszáz ezer Ft jövedelméből fizesse ki helyettük a szép autójuk árát! Szórakozzunk, elvtársak, hiszen azért vagyunk! Jóbarátunk pedig majd beszáll a törlesztésbe!
Antigoné
2014. december 19. 10:19
Ezek most teljesen összezavartak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!