Orbán: Az Egyesült Államok szövetségesei vagyunk

2014. november 17. 11:47

A magyar–amerikai kapcsolatok lényege, hogy a két ország között szövetség, partnerség és tisztelet van – mondta Orbán Viktor pénteken.

2014. november 17. 11:47

A magyar–amerikai kapcsolatok lényege, hogy a két ország között szövetség van a politikában, partnerség a gazdaságban és tisztelet a szellemi-kulturális életben – mondta Orbán Viktor az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a General Electric (GE) magyarországi jelenlétének 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, pénteken Budapesten.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2014. november 18. 08:11
Én ugyan már nem vagyok az amcsik szövetségese, de remélem Zorbánnak marad minden történtek után annyi ereje, hogy kibírja, amíg nincs ideje megsértődni. Oszt majd meglátjuk mit kezd a világ a szemünk előtt lerongyolódott Amerikával. Szerintem kiköpi.
Tintamin
2014. november 18. 04:44
És a csávó közben nem hányja el magát, és nem hullik rá a plafon?! Alá van támasztva rendesen. Ez a mi miniszterelnökünk már durvábban hazudik, mint Gyurcsány, pedig ő se volt kezdő.
nagykutya
2014. november 18. 02:46
Szövetségeseink az utolsó 100 évben: Ausztria Németország Oroszország USA ennyi luzer után jó lenne semlegesnek lenni.
slomovicz
2014. november 18. 00:07
Tetves Vörös nácik! Igen Ti! Akiknek az apja még az ÁVÓ-ban szolgált! Mocskos pofátokat befogjátok! Mert nem vagytok Ti több egy rakás kutyaszarnál az útszélen. Habzó szájjal dühöngenek, hogy ebben az évben már három választást is leveszítettek? Persze-" Az Zorbán a hibás": Ti barmok. Ti vagytok totál alkalmatlanok, akik soha nem változnak, semmit sem tanulnak. Majd az USA kikaparja nektek a hatalmat? Egy szart. Akkor - Lenne itt még egy ötvenhat,attól nektek végetek. Ismétlem. Attól hogy egy rakás vörös náci az utcán hőbörög- abból még nem lesz semmi. Tessék választásokat nyerni. Az nektek viszont - nem megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!