Nagy-Bandó: Nincs kire lecserélni Orbánt

2014. november 24. 09:18

Nagy-Bandó András szerint sajnos nincs kire lecserélni Orbánékat, ezért nem pusztán a kormánydöntés a kérdés.

2014. november 24. 09:18

Nagy-Bandó Andrást Havas Henrik kérdezte az ATV-n a közfelháborodás napján zajlott tüntetésekről. A humorista Pécsen volt főszónok, és állítólag nagyon összeszedett, jó beszédet mondott. Szerinte nem csak arról van szó, hogy hogyan lehetne megdönteni Orbánék kormányát, mivel sajnos nincs, akikre le lehetne cserélni. Nagy-Bandó szerint az egész szervezés nagyon amatőr volt, azaz „semmijük nem volt és tök üresből indultak”. 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekes
2014. november 24. 17:13
Nagy Bandó! Nagyot csalódtam benned!
blaupanter
2014. november 24. 16:08
Ecceru. Keznel vagy te bandi.A lejjebnel is lehet lejjebb,odaat a havas palyan.
OberEnnsinnen
2014. november 24. 14:52
Hiteles, qrva komoly humoristát még nem láttam. Hiteles humoristát, aki komoly dolgokról tud komolyan beszélni, még ilyet sem. Nagy Bandó igyekszik mindkét szeren villogni. Az ilyenre mondják: ripacs. Nem kellene pedig szégyellnie, hogy csak pár évig tartott az életéből, amikor becsületes munkából élte az életét. Mások is jártak így. Debilkedtek, egy életen át, mint Nagy Bandó. Az a humor, amit ő tudott, a primitív szóalakzatok összefűzésén kívül mást nem mutatott. Erre mondják: idióta. Ráadásul véresen komolyan veszi saját magát...
imres
2014. november 24. 14:30
Tragédia, hogy az, aki a nyolcvanas években még értelmesnek látszott, mivé vált a baloldali szellemi holdudvarban. Brrrr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!